2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De kindertandarts in Den Haag

Op zoek naar een kindertandarts in Den Haag

Samen met mijn dochtertje ben ik onlangs naar Den Haag verhuist. Het was een grote stap, van een klein dorpje in de achterhoek, naar de grote stad. Ik moet alles opnieuw opbouwen. Gelukkig heb ik hier wat vrienden zitten en mijn buren zijn echt heel aardig. Maar ik ben nog steeds op zoek naar een goede huisarts. Mijn dochtertje, Simone, had laatst zoveel pijn aan haar kies dat ze niet eens kon eten. Aangezien ik zelf echt een hekel heb aan de tandarts, wilde ik een kindertandarts in Den Haag voor haar vinden.

Kind vriendelijke tandarts

Mijn buurvrouw, die zelf ook bang is voor de tandarts, raadde Art of Teeth aan. Ik belde ze op voor een spoedafspraak en ik kon zo met Simone komen. Ze waren erg vriendelijk en erg enthousiast. Daardoor werd ik zelf een stuk rustiger door en dat merkte Simone ook. Zij was ook zeer ontspannen. We voelden ons op ons gemak. De tandarts nam mij helemaal in het proces van Simone’s tand. Een wortel was bij haar gaan ontsteken. Aangezien ze nog melktanden heeft, konden we deze eruit trekken en hoefde ze geen wortelkanaal onder te gaan. Simone vond het wel erg eng, maar op het laatst kreeg ze een cadeautje. Dit maakte haar dag helemaal goed. Ze vindt het niet eens erg dat ze over een paar weken langs moet komen voor een controle voor haar gebit. Ze kijkt alweer uit naar het cadeautje.

Tandarts in Den Haag

We zijn nu een paar maanden verder, maar ik ben erg blij met deze tandarts in de Haag. Ik heb altijd problemen gehad met mijn gebit en Art of Teeth heeft verschillende specialisten in huis. Daardoor hoef ik niet bij elke afspraak doorgestuurd te worden naar de kaakchirurg. Ik raad deze kindertandarts in Den Haag aan iedereen aan die in de omgeving woont.

https://www.artofteeth.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke behandelingen voert een tandartspraktijk in Apeldoorn uit?

Spaans leren in Den Haag

6 Loodgietersklusjes waarbij ANO BV u kan helpen

OmRa Bedding is een goede keuze

Optimaal genieten

Verrijk uw taalkennis