2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Dé kinderopvang van Baarn

De juiste kinderopvang kiezen voor uw kind is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Kids voor Kinderen is een kinderopvang​ in Baarn waar uw kind in een landelijke omgeving wordt opgevangen en heerlijk kan buitenspelen. Onze kinderopvang in Baarn heeft namelijk een unieke buitenspeelruimte met een dierenverzorgingsweide en een groot speelveld. Maar ook binnen komt uw kind niets tekort: wij hebben een atelierhoek, podium, bouwhoek en diverse sport en spelmaterialen. En onder toezicht van onze enthousiaste en betrokken pedagogische medewerkers komt uw kind bij ons niets tekort!

Landelijke kinderopvang met dierenweide

Het fijne aan onze kinderopvang in Baarn is dat uw kind kan spelen in een ruime landelijke omgeving op een plek die voor u als ouder centraal ligt. Kids voor Kinderen bevindt zich namelijk slechts 4 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets vanaf het centrumvan Baarn. Bij ons is buitenspelen erg belangrijk: met onze dierenweide, moestuin en de kippetjes kan uw kind iedere dag heerlijk buitenspelen en nieuwe dingen ontdekken!

Kinderopvang Baarn met verse maaltijden

Tevens zorgen wij voor heerlijke, biologische en verse maaltijden op de kinderopvang. Onze eigen kok maakt iedere dag een warme lunch voor de kinderen van Kids voor Kinderen voor slechts 2,50 euro per maaltijd. Wilt u liever dat uw kind brood eet als lunch? Dat kan ook! Uw kind krijgt dan een lunch met brood, divers beleg, (karne)melk of thee.

Voordelen van Kids voor Kinderen

In onze landelijke omgeving komt uw kind niets tekort. Naast het vele buitenspelen en de diverse activiteiten zoals broodjes bakken, lezen en spelletjes doen, hebben wij bij Kids voor Kinderen ook Uk & Puk. Dit is een pop die kinderen tussen de 0 en 4 jaar in hun ontwikkeling stimuleert door samen te spelen en te ontdekken.

Onze kinderopvang hoort graag uw wensen

Verder is het ritme van thuis de basis in onze kinderopvang: zo zorgen wij samen voor de beste kinderopvang voor u kind. We horen dan ook graag wat uw wensen zijn, zodat wij ons daarop kunnen aanpassen. Daarbij hoeft u bij ons niets extra’s te betalen voor het gebruik van luiers op de kinderopvang: dat scheelt weer gesjouw met volle tassen en kunt u ze ook niet vergeten!

Rondleiding bij de kinderopvang in Baarn plannen?

Wilt u komen kijken bij Kids voor Kinderen, kinderopvang​ in Baarn​? Vul dan het aanmeldformulier voor een rondleiding in en dan komen wij binnen twee werkdagen bij u terug om een rondleiding in te plannen. Tijdens de rondleiding op onze kinderopvang in Baarn kunt u bekijken in welke veilige omgeving uw kind straks wordt opgevangen en vertellen wij u alles over wat er komt kijken bij de kinderopvang van uw kind. Ook hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor naschoolse opvang (BSO) in Baarn.

https://www.kidsvoorkinderen.nl/