2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De beste tips voor snel geld verdienen in 2020

Wil jij snel geld verdienen vanuit huis? Het maakt niet uit of je een student bent, een huisvader- of moeder: geld verdienen kan ook gemakkelijk terwijl je thuis zit. Er zijn verschillende redenen waarom geld verdienen voor jou belangrijk is. Misschien wil je:

–          Iets kopen waarvoor je nu niet genoeg geld hebt

–          Sparen en geld apart zetten

–          Iets afbetalen wat nog open staat

 

Wat de reden ook is: geld verdienen in 2020 kan tegenwoordig heel snel vanuit huis. Er zijn een aantal manieren waarop dit heel makkelijk is. En gelukkig voor jou hebben wij die voor je op een rij gezet. Zo hoef je niet urenlang te Googlen naar ideeën, maar vind je alles op één plek. 

 

Dit zijn de 10 allerbeste tips voor geld verdienen in 2020

Je wilt natuurlijk op zoek gaan naar websites waar je daadwerkelijk geld krijgt voor je tijd. Er zijn genoeg websites waar je geld moet betalen of waar je niets uitbetaald krijgt voor jouw diensten. Maar er zijn ook nog genoeg websites te vinden waar je wel gewoon betaald krijgt voor je tijd, en deze hebben wij voor je op een rij gezet. Hier vindt je 10 geweldige tips voor snel geld verdienen in 2020.

 

1: Enquêtes invullen voor geld

Een populaire manier om geld te verdienen terwijl je thuis zit, is het invullen van enquêtes. Wat houdt dit in? Je kunt op zoek gaan naar websites waar je betaalde enquêtes kunt invullen. Je krijgt dan geld in ruil voor het invullen van vragenlijsten van grote merken of leveranciers. Onder andere websites als OpinieLand, LifePoints en SAMSAM zijn websites waar je betaald krijgt voor het invullen van deze vragenlijsten. Wanneer je jezelf vandaag nog aanmeldt, kun je direct al beginnen met geld verdienen.

 

2: Beleggen

Het klinkt misschien als iets wat vooral zakenmensen doen, maar het kan ook voor jou heel interessant zijn. Je geld beleggen in een bepaald bedrijf, vastgoed of een merk kan je veel opleveren. In de meeste gevallen is beleggen wel op de lange termijn, en dat betekent dat je wellicht niet direct geld ziet. En natuurlijk is beleggen niet zonder risico’s. Maar wanneer je je van tevoren goed verdiept in de wereld van beleggen en je kiest om te beleggen in een zekere zaak, kan het veel opleveren. En wanneer je jouw aandelen verkoopt op het juiste moment, kun je er veel geld mee verdienen.

 

3: Je spullen verkopen

Geld verdienen kan ook op een hele makkelijke manier, namelijk door het verkopen van spullen die je niet meer gebruikt. Ga eens een rondje door je woning maken en bekijk de spullen die je hebt. Wellicht zit er heel wat bij waarvan je niet eens meer wist dat je het had. Deze producten kun je allemaal online zetten op websites als Marktplaats. Wie weet verdien je hier zomaar een extra zakcentje mee.

 

4: Je auto of woning verhuren

Gebruik je jouw auto niet veel of staat er een gedeelte van je woning vrij? Dan kan het zeker aantrekkelijk zijn om deze te verhuren. Online kun je jouw auto aanbieden voor verhuur. Ga je zelf een periode weg? Dan is het heel slim om je huis te huur aan te bieden, bijvoorbeeld op AirBnB. Vooral als je een woning hebt in een populaire plaats is de kans groot dat je hier zeker wel geld mee kunt verdienen.

 

5: Foto’s verkopen

Wanneer je tal van mooie foto’s op je telefoon hebt staan kun je hier zeker iets mee doen. Als fotograferen je hobby is, kun je er een leuk zakcentje mee verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld je gemaakte foto’s op websites als Shutterstock aanbieden. Mensen betalen geld om jouw foto te gebruiken: op deze manier verdien je geld aan foto’s die je zomaar een keer hebt gemaakt. Wie weet zie je jouw foto nog wel een keer terug op een website!

 

6: Kleding verkopen

Het is natuurlijk een van de meest voor de hand liggende tips: het verkopen van je kleding. Net als met je spullen in huis komt het ook veel voor dat je waarschijnlijk kleding hebt liggen die je nooit meer draagt. Je kunt dit een tweede leven geven door het online te zetten! Vinted en UnitedWardrobe zijn voorbeelden van websites waar je jouw kleding kunt verkopen. Maak er een mooie prijs van en zet ze te koop: je kunt hier makkelijk wat extra geld mee verdienen!

 

7: Start een YouTube kanaal

Heb je verborgen talenten of wil je de wereld gewoon laten weten wat je zoal op een dag doet? Een YouTube kanaal starten kan zomaar het begin zijn van een glansrijke online carrière. Al vanaf 1000 abonnees kun jij jezelf inschrijven bij YouTube om geld te verdienen met je video’s. Je krijgt inkomsten op basis van het aantal kijkers van je video’s. Maak video’s over wat jij leuk vindt en deel ze met anderen. Zo vergroot je jouw bereik en kun je uitgroeien tot een grote ster. En het is dan alleen maar mooi meegenomen dat je hier ook nog eens veel geld mee kunt verdienen. Heel veel grote YouTubers gingen je al voor!

 

8: Meld je aan op Fiverr

Hoewel Fiverr in Nederland niet heel bekend is, is het wel mogelijk om hier gebruik van te maken. Fiverr is een website waar je jouw diensten kunt aanbieden in ruil voor geld. Denk hierbij aan het maken van grappige video’s, maar ook serieus werk, zoals spellingcheck of andere werkzaamheden. Je zet gewoon je tarief online en op basis daarvan kunnen mensen contact met jou opnemen.

 

9: Websites testen

Je kunt er ook voor kiezen om op een andere manier geld te verdienen. Geld verdienen kan bijvoorbeeld ook met het testen van websites. Wanneer je graag op het internet struint is dit zeker een goed idee. Er zijn eigenaren van websites die jou betalen om hun websites te testen. Kijk eens bij websites als User Testing: hier krijg je €7,50 voor het bekijken van een video van 20 minuten.

 

10: Word freelancer

Geld verdienen kan tot slot ook door jezelf als freelancer aan te bieden. Schrijf jezelf in bij de Kamer van Koophandel als schrijver, videomaker, designer of iets anders wat jij leuk vindt. Vervolgens kun jij jezelf online presenteren als freelancer en vervolgens leuke opdrachten binnenhalen. Dit is een ideale manier om geld te verdienen, helemaal als je vooral vanuit huis wilt werken.

 

https://enqueteplein.nl/enquetes/8-best-betaalde-en-meest-betrouwbare-enquete-sites/#de-beste-en-meest-betrouwbare-enqu-te-sites-van-nederland