2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De beste rolluiken koop je online

Wanneer je rolluiken gaat kopen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je rolluiken koopt van topkwaliteit. Online ontstaan er dan nog weleens twijfels over de kwaliteit van rolluiken. Vaak verwachten mensen dat de kwaliteit minder is, terwijl dit absoluut niet zo hoeft te zijn. Simpelweg omdat je tegenwoordig online ook gewoon rolluiken van merken als Alutech en Heroal kunt kopen!

Webwinkels staan er over het algemeen om bekend, vooral rolluiken te verkopen van huismerken. Echter, wanneer je naar een goede en bekende webwinkel gaat, kun je er zeker slagen en voor bovenstaande merken kiezen. De beste rolluiken online kopen.

Redenen om rolluiken online te bestellen

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor het bestellen van rolluiken via het internet. Natuurlijk is de meest voor de hand liggende reden de prijs. De prijzen van rolluiken zijn online over het algemeen aanzienlijk lager.

Dit heeft niets te maken met de prijzen van de rolluiken zelf, maar vooral met het prijsverschil dat je krijgt, doordat je ze vaak zelf moet monteren wanneer je ze online koop!

Dit verschil, is een directe besparing! Er zijn daarnaast nog een aantal voordelen, onder andere doordat je op elk willekeurig moment online terecht kan en niet gebonden bent aan openingstijden.

Beste buiten rolluiken

Er zijn twee merken die het in Nederland en België erg goed doen. Dit zijn Heroal en Alutech rolluiken. Deze worden vaak ook wel gezien als de beste rolluiken voor buiten die je kunt vinden. Ook zijn deze voorzien van isolatie en hierdoor levert het ook nog besparingen op aan de energierekening!

Bovenstaande merken, vallen onder de meest- en bestverkochte rolluiken die je in Europa zult vinden. Daarom zijn ze erg populair en ook door de prijs/kwaliteitsverhouding. Kies je voor rolluiken van deze twee merken, dan ben je vrijwel altijd verzekerd van topkwaliteit!

Rolluiken garantie

Vaak wordt ons gevraagd hoe het zit met de garantie, wanneer je online rolluiken bestelt. Bij ons zit er standaard 5 jaar garantie op ALLE rolluiken. Dit doen wij, om zo te laten zien dat wij achter onze producten staan en zelf ook overtuigd zijn van de kwaliteit!

Een garantie van 5 jaar vind je niet overal, daar zijn wij dan ook redelijk uniek in!

Goedkoop rolluiken kopen

Wil je meer weten over de prijzen van rolluiken? Bij ons kun je goedkoop rolluiken kopen. De prijzen variëren van €77 – €139. Dit zijn de vanaf prijzen, omdat het om maatwerk rolluiken gaat. De prijzen die wij hanteren zijn echte internetprijzen en op basis van zelf monteren en zelf inmeten berekend!

Ongeacht de prijs, leveren wij met 5 jaar garantie en wij bezorgen ze ook nog eens bij u thuis!

Waarop letten bij het kopen van rolluiken online

Online rolluiken kopen is goedkoper, maar het is wel belangrijk dat je goed op de maten let. Online zijn verschillende meetinstructies te vinden. Maak hier zeker gebruik van, het zou namelijk zonde zijn wanneer je een rolluik koopt dat uiteindelijk net iets te groot of te klein is.

Ook zijn de prijzen meestal op basis van zelfmontage. Daarom is het verstandig om de montageinstructies goed door te lezen en er altijd voor te zorgen dat je de montage samen met iemand doet! Rolluiken monteren zonder hulp is namelijk behoorlijk lastig!