2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De beste fietsendrager kopen? Dit zijn de testwinnaars van de Consumentenbond

Ben je op zoek naar een goede fietsendrager en wil je weten welke het makkelijkst is om te monteren en gebruiken? De Consumentenbond heeft fietsendragers van verschillende merken getest. We hebben de testwinnaars voor je op een rijtje gezet!

De fietsdragers zijn getest op onder meer het gemak van monteren van de drager, het erop plaatsen van de fietsen, de degelijkheid, het opberggemak en de beveiliging tegen diefstal.

Uebler i21 – 60° kantelbaar – 4x testwinnaar

Deze drager voor twee fietsen is niet voor niets al 4x uit de test gekomen als winnaar. Het is de kleinste en lichtste drager die Uebler tot nu toe ooit ontwikkeld heeft: Hij weegt slechts 13 kilogram en is opvouwbaar tot een compacte opbergmaat.

Thule EasyFold XT 933 – Nieuwste model – testwinnaar 2016 

De EasyFold XT is de nieuwste generatie opvouwbare fietsendragers van Thule. In 2016 is deze drager door de Consumentenbond uitgeroepen tot testwinnaar vanwege de gebruiksvriendelijke features en het gemak bij montage, gebruik en opslag. Deze zeer complete fietsendrager heeft een innovatieve trekhaakkoppeling, waardoor fietsen in een handomdraai op de drager te bevestigen en er vanaf te halen zijn.

Pro-User Diamant – Voor 2 E-bikes – 6x testwinnaar

Ben je op zoek naar een fietsendrager voor je e-bikes? Dan is de Pro-User Diamant een goede keuze als je gaat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De Diamant is in 2020 voor de 6e keer door de Consumentenbond beoordeeld als Beste Koop. De Diamant is kantelbaar, handig inklapbaar en kan gemakkelijk op vrijwel elke trekhaak gemonteerd worden.

 

https://www.venderparts.nl/