2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De aannemer in Beverwijk en omstreken

Ik was al maandenlang op zoek naar een fijne aannemer in Beverwijk en omstreken. We willen namelijk heel graag een dakkapel laten plaatsen. Maar dat is geen klusje dat we zelf even kunnen klaren. Daarom besloten we de deskundige hup in te schakelen van Erwin ten Boekel, van Bouwbedrijf Erwin ten Boekel. Dankzij deze aannemer is onze zolderkamer een stuk groter en is het ook nog eens heerlijk licht.

Ook in Haarlem, Castricum en Heemskerk

Deze aannemer is naast in Beverwijk, ook werkzaam in Haarlem, Castricum en Heemskerk. Bij het kiezen van een aannemer is het belangrijk dat u zeker weet dat u kiest voor een bedrijf dat u verder kan helpen. Alleen op deze manier krijgt u het gewenste resultaat. Deze aannemer is van alle markten thuis en kan u helpen met allerlei klussen. Niet alleen met het plaatsen van een dakkapel, maar met nog veel meer klussen. Wow!

Tevreden klanten

Wij zijn heel tevreden over wat deze aannemer voor ons gedaan heeft. De zolder ziet er heel mooi strak uit. Heb ik al verteld dat dit bedrijf u graag van dienst is tijdens allerlei projecten? We willen volgend jaar een deel aan ons huis laten bouwen. We denken dat we dit overlaten aan de medewerkers van dit bouwbedrijf! We weten zeker dat zij deze klus perfect klaren.

https://www.bouwbedrijf-tenboekel.nl