2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Dakkapel in Utrecht laten plaatsen?

Wij waren al tijden op zoek naar een bedrijf dat een dakkapel kan plaatsen op de bovenverdieping van onze woning in Utrecht. We hebben dit huis 5 jaar geleden gekocht, voordat we kinderen kregen. Nu er weer gezinsuitbreiding in het voorschiet is, moeten we meer ruimte maken in onze huidige woning.

Door te kiezen voor een dakkapel kunnen wij van de zolderkamer onze slaapkamer maken. Onze ongeboren zoon of dochter kan dan in onze oude slaapkamer slapen. Probleem opgelost! In dit artikel lees je hoe wij de dienstverlening van dit bedrijf ervaren hebben.

Gespecialiseerd in dakwerk

Na een zoektocht in Google kwamen we uit bij Van Maanen Bouw en Renovatie. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dakwerk in Utrecht. Ideaal, lekker in de buurt. De dakdekkers hebben jarenlange ervaring in dit vak en dat was duidelijk merkbaar! Ze begrepen vanaf het moment van ontmoeting meteen wat onze wensen waren en brachten een scherpe offerte uit.

De dakkapel is in de zelfde kleur als de kozijnen van het huis én zorgt voor de gewenste extra ruimte nu er weer een kleine spruit op komst is. Dat wilden we al zo lang, nu kon het eindelijk.

De grote verbouwing

Door de dakkapel die geplaatst is, zijn we onwijs tevreden over ons huis. Zelfs zo tevreden dat we hier nooit meer weg willen en denken aan verbouwen in Utrecht. Nu we meer ruimte hebben zijn er zo veel meer mogelijkheden en hebben we echt zin om het huis nog verder op te knappen met behulp van de professionals van Van Maanen Bouw en Renovatie.

Zij weten namelijk wel raad met de renovatie in Utrecht van een oudere woning! We denken er aan om de kozijnen te laten vervangen en een garage aan te laten bouwen. Die garage komt aan de zijkant van het huis, we hebben toch een grote tuin. Dat stuk gras kunnen de kinderen wel missen. Wij raden dit bedrijf meer dan aan!

https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/