2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Cityhopping vanuit Den Haag

In Nederland liggen veel interessante steden dicht bij elkaar. Dit creëert het ideale klimaat om aan cityhopping te doen. Hierbij kies je één stad als uitvalsbasis en ga je van daar naar andere plaatsen. Om het authentieke karakter van Nederland te ontdekken, is het een goed idee om voor Den Haag te kiezen. Niet alleen heeft deze stad gezellige buurten, maar de afstand met andere steden maakt het helemaal waard! 

Het transport

Een eerste zaak dat je moet uitdokteren is het transport. In het algemeen is het in Nederland perfect mogelijk om te voet rond te wandelen, maar we raden je aan om bij langere afstanden met een taxi Den Haag door te rijden, om zo aan je bestemming te komen. Ook wanneer het slecht weer is of wanneer je veel bagage hebt, is dit een goede optie. Om naar de andere steden te reizen, is een trein natuurlijk ook mogelijk!

Naar Leiden en Rotterdam

Een eerste stad waar je zo naar toe kan gaan is Leiden. Deze twee steden zijn vaak verbonden door de universiteiten die soms samenwerken. In beiden is er dus een bruisende, levendige atmosfeer die gekenmerkt wordt door een internationaal karakter. Leiden staat gekend om zijn vele pareltjes en geheime plekjes die zeker het ontdekken waard zijn. Bezoek zo zeker de verschillende Hofjes van Leiden, verstopte binnenkoertjes die een oase van rust zijn!

Een andere stad die je zeker moet bezoeken is Rotterdam. Dit is een stad die bol staat van innovatie en speciale architectuur, met een casual-zakelijk karakter. Als tweede grootste stad van Nederland is er voor ieder wat wils, gaande van musea en de oude binnenstad tot de fantastische overdekte markthal.

 

Als je ten slotte wat rustigere oorden wil opzoeken en wil genieten van de Nederlandse kaastraditie, dan ligt het iconische Gouda ook niet heel ver weg!

 

Veel plezier!

https://denhaagtax.nl/