2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

CBBS is er voor u!

CBBS ondersteunt bedrijven in alle aspecten van personele dienstverlening. Dat doen we voor meer dan 2500 ondernemers en accountants- en administratiekantoren in Nederland. Klanten kunnen met al hun vragen op het gebied van salarisverwerking en personeelsadministratie bij ons terecht. Zo creëren wij voor onze klanten tijd voor ondernemen.

CBBS HR & Payroll services BV heeft zich sinds de oprichting in 1983 gespecialiseerd in het inrichten en ondersteunen van de Visma Raet salaris- en HRM-producten. In bezit van de juiste ervaring ondersteunt en helpt CBBS-klanten in alle aspecten op het gebied van personele dienstverlening.

Onze kernwaarden zijn flexibel, persoonlijk en gedegen.

Wij denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die bij u past. Geeft ons uitgebreide standaardpakket niet het antwoord op al uw vragen? Dan kijken we samen of een maatoplossing meer geschikt is voor u. Net als onze software ontwikkelen onze programmeurs al het maatwerk zelf.

We geloven in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom komen en blijven we graag met u in gesprek. Zo weten we wat u bezighoudt, welke vragen u heeft en waar u tegenaan loopt tijdens het ondernemen. En mocht u tegen problemen aanlopen, dan zorgen onze helpdesk medewerkers voor een snelle en adequate afhandeling van uw vraag.

In alles wat wij doen staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. We hebben veel (branche specifieke) kennis in huis en gebruiken deze om ons aanbod steeds te optimaliseren. Zo zorgen we ervoor dat u bij ons nooit te veel betaalt voor een loonstrook.

De wereld om ons heen verandert in een rap tempo. Ook de wensen en eisen van onze klanten veranderen. Wij willen hierin voorop blijven lopen en hebben eigen programmeurs in dienst om maatwerk te kunnen leveren.

We houden marktbewegingen nauwlettend in de gaten en spelen in op trends. Zo zorgen wij ervoor dat wij bedrijven nu en in de toekomst salaris- en hr-diensten kunnen leveren die hen een stap verder helpen.

https://www.cbbs.nl/