2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

BNVTools is de keuze voor professionals

BNV Tools.nl is een webshop met bouwmaterialen gevestigd in Sluis. De webshop is de beste keuze van professionals. De meeste klanten bvntools zijn: aannemers, schilders, loodgieters, stukadoors en installateurs. Maar u hoeft geen professional te zijn; bnvtools is er voor zowel bedrijven als particulieren. Steeds meer particulieren weten de winkel te vinden voor grote en kleine klussen in en om het huis.

Grabber gipsplaatschroeven, tapes en folies, handgereedschappen, Woodies ultimate professional schroeven. Noem het maar op. De webshop heeft het breedste assortiment op voorraad, dus u kunt altijd bij bnvtools terecht. Wanneer een artikel binnenkomt, dan wordt het gelijk geleverd. De bestellingen die u voor vier uur doet, worden dezelfde dag nog geleverd.

U kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel. De winkel is ruimtelijk ingedeeld en de artikelen liggen overzichtelijk in de schappen. Dit zorgt voor een prettige en duidelijke winkelervaring. De winkel is te vinden aan de Smoutweg in Sluis, een vestingstad in het westen van Zeeuws-Vlaanderen.

Ook voor hoekijzers en metalen profielen is alle denkbare soorten en maten kunt u terecht bij BNVTools.nl. Balkdragers zijn goed verkochte producten. Veel mensen zijn hiernaar opzoek maar helaas tevergeefs, simpelweg omdat ze niet goed weten hoe het heet. Er zijn vele varianten en vormen. Sommige gaan onder de naam raveeldrager, regeldrager of hoekijzer.

De webshop is gespecialiseerd in afplaktape, ook wel bekend als washi tape. Washi tape is verkrijgbaar van de bekende merken Kip en Kleenedge Easy Mask tape. Washi tape is essentieel voor zorgvuldig schilderwerk. De tape heeft namelijk een scherpe verfkant en is makkelijk los te krijgen.

Wanneer uw bestelling meer dan € 50,- bedraagt, dan krijgt u uw bezorgkosten cadeau. Bestel snel online, want als u voor 16:00 besteld, dan heeft u het morgen in huis. Bnvtools besteed aan iedere bestelling evenveel zorg. Of het nu gaat om een rolletje tape of een complete pallet aan bouwmaterialen. Kijk voor meer informatie en het aanbod op de website bnvtools.nl.