2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Bmm suplements

Ben je geïnteresseerd in sarms kopen? SARMS zijn het nieuwste sport hulpmiddel. Deze is naast archadonic acid een hulpmiddel om meer spiermassa op te bouwen. En even voor de duidelijkheid: deze hulpmiddelen zijn geheel legaal in Nederland. En voor wie nog niet bekend is met deze hulpmiddelen: De afkorting SARM betekent: Selective Androgen Receptor Modulator. Het is een nieuwe soort die erg vergelijkbaar is met de anabool alleen die veel minder bijwerkingen heeft dan de anabolen. Dit is de wijze waarop ze in de media worden geïntroduceerd. De bijwerkingen op de lange termijn zijn vooralsnog niet geheel bekend.

De SARM’s werken als volgt: de stoffen in de SARM zorgen voor toename in spiermassa bevestigen zich op de androgeen receptoren. Wat deze SARM’s nu vooral onderscheiden van de normale anabolen, is dat deze SARMS een selectieve werking hebben. De normale anabolen zijn namelijk ook werkend op andere eigenschappen van de hormonale samenstelling. En dit is precies waar de negatieve eigenschappen vandaan komen. Zo wordt uiteraard de spieropbouw wel gestimuleerd terwijl de andere zaken als de prostaat helemaal met rust worden gelaten. Ook de zaken als de haargroei en de tepels blijven gelukkig onaangetast. Bij veel andere anabolen is dat niet het geval. Dit is omdat een Selective Androgen Receptor Modulator geen hormonen bevat.  Dit is juist de grootste negatieve eigenschap van de anabolen hulpmiddelen. Een SARM heeft minder bijverschijnselen, als deze dan wel optreden heten deze androgene verschijnselen.

Wanneer anabolen worden gemaakt is altijd het doel geweest om de goed en slechte kanten van het middel geheel van elkaar te scheiden. Dit is erg complex en hier is ook nog nooit eerder iemand in geslaagd. Eigenlijk staan hormonen eigenschappen altijd garant voor problematische ervaringen. Dit is bij mannen er vervelend, maar bij vrouwen des te meer vervelend. Een soort sportvoeding waar je geen gekke bijwerkingen van hebt is toch werkelijkheid geworden.