2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Autosloperij Nijmegen

Met pijn in mijn hart heb ik afscheid moeten nemen van mijn oude vertrouwede Fiat Panda. Met meer dan 150.000km op de teller heb ik hem naar de Autosloperij in Nijmegen gebracht. Ik vond het toch moeilijker dan verwacht. Het zat er wel aan te komen. Ik heb vier jaar intensief met de auto gereden. Elke dag van Nijmegen naar Ede en weer terug. Daarnaast was het al een heel oud model, zonder toeters of bellen.

Sloopauto verkopen

Ik ging al vroeg van huis, zodat ik de file bij Nijmegen kon vermijden. Het is altijd super druk op de weg, helemaal nu ze bezig zijn met het openbaarvervoer. De dag begon goed! Ik had een lekkere beker koffie gezet, de zon begon al een beetje te schijnen. Maar ik was de brug nog niet over en mijn auto begon te pruttelen. En niet veel later kwam en een grote rooklucht uit en wilde hij niet meer verder. Volgens de ANWB was het gedaan met mijn wagentje en kon ik het beter naar de Sloperij in Nijmegen brengen en hem daar verkopen.

Autodemontage Nijmegen

De man van de ANWB gaf mij het adres van de Autodemontage van Nijmegen. Ik had niet verwacht dat ik zo snel geholpen werd. Binnen één uur had ik een reactie. Ik kreeg zelfs nog een mooie prijs voor mijn oude Fiat Panda. Binnen 24uur werd mijn auto opgehaald. Degene die de auto ophaalde had het erg druk. Hij moest langs meerdere adresjes. Hij moest zelfs in de buurt van de Arnhem, Beuningen en Wijchen zijn.

Fijne service

Hoewel ik er soms nog steeds we moeite mee heb, dat ik mijn Fiat Panda mis. Ben ik super tevreden met de service van de Autodemontage van Nijmegen. Ze handelde snel en hadden duidelijk verstand van de service die ze verleende. Met het geld dat ik nog kreeg van mijn Fiat Panda heb ik een nieuw autootje van gekocht. Nu hopen dat deze net zo goed en lang mee gaat.