2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

A3 printer gaan huren

Via Wijverhurenprinters.nl is het mogelijk om een zeer mooie A3 printer te huren. Voordeel hieraan is dat je per maand een vast bedrag hoeft te betalen en hier verder geen andere kosten bij komen. Op deze manier is het makkelijker om dit in jouw budget in te plannen. Zodra je op deze website gaat kijken, zie je een zeer ruim aanbod. Niet zomaar afdruk apparaten, maar veel van een zeer goed merk. Voordeel hiervan is dat er meer dan 150 monteurs van Canon, HP en Xerox voor je klaar staan, mocht er een storing zijn. 

Zeer snelle A3 printer gehuurd

Omdat wij dagelijks veel moeten printen, is het geweldig om te weten dat wij nu een supersnel model hebben gevonden, die met gemak al onze documenten kan uitprinten. Niet voor niets heeft dit bderij een missie om tegen scherpe all-in prijzen een apparaat aan te kunnen bieden. Hierdoor is de drempel voor veel bedrijven laag geworden. Want elk bedrijf heeft natuurlijk ene buffer waar bepaalde dingen van gekocht kunnen en moeeten worden. Vaak is zo een buffer laag en hierdoor de aanschaf van een afdruk apparaat haast onmogelijk. Zo wordt er gebruik gemaakt van een oud model, die al rijp is voor de sloop. Maar om kosten uit te sparen wordt deze nog in gebruik gehouden. 

Huur hier een nieuwe printer

Via Wijverhurenprinters.nl hebben wij eindelijk een ander model aan kunnen schaffen. Althans, wij hebben een huurovereenkomst met dit bedrijf en hebben nu een model kunnen leasen. Elke maand betalen wij hier een vast bedrag voor en dat is veel makkelijker in ons kosten plaatje te berekenen. Wij hebben nu voor een periode van 60 maanden een mooie machine kunnen huren. Eindelijk kon ons oude apparaat ruimte maken, vooor dit nieuwe en super snel model. Hadden wij dit maar eerder gedaan, want nu hebben wij binnen een paar minuten al een volledig dossier geprint. 

Tevens is er een onderhoudscontract bij genomen en wordt deze machine netjes iedere keer goed schoongemaakt en gemaakt waar nodig is. Dit zit allemaal bij de maandelijkse prijs in. Voordeel hiervan is dat binnen een paar uur al een monteur ter plaatse kan zijn om de storing te verhelpen. Een geweldige service waar wij zeer tevreden over zijn. Zeker een aanrader voor ieder bedrijf, waar ook veel geprint moet worden. 

https://wijverhurenprinters.nl/producten/