2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

6 Loodgietersklusjes waarbij ANO BV u kan helpen

Ano Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf is een gespecialiseerd loodgietersbedrijf uit Den Haag met vakbekwame medewerkers. Het is een bedrijf dat écht de tijd voor klanten neemt en ook goed luistert naar hun wensen. In dit artikel leest u 6 loodgietersklusjes waarmee een loodgietersbedrijf zoals Ano BV u kan helpen.

Klus 1: Waterlekkages opsporen en verhelpen

Een lekkage of vochtproblemen in het huis is erg vervelend, zoals lelijke vochtplekken op je muren of plafond. Behang en stucwerk kunnen loslaten en er kunnen zelfs algen en schimmels groeien op de plekken waar het probleem zich bevindt. Niet alleen zonde, ook nog eens een potentieel gevaar voor de gezondheid.

Een locatie is vaak met het blote oog niet te vinden. Er zijn verschillende soorten technieken die gebruikt kunnen worden om een lekkage te vinden. Zoals een gasdetectie, lokalisatormethode, drukmeting, thermografie, een vochtmeting of een dataloggertechniek.

Klus 2: Dakbedekking vernieuwen, repareren of onderhouden

Er zijn veel soorten dakbedekkingen bijvoorbeeld, een leiendak, dakpannen, dakpanplaten, kunststof dakbedekking, een rieten dak etc. Het is dan ook fijn dat het ook waterdicht en goed aangebracht is. Ano Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf Den Haag biedt u de mogelijkheid om de dakbedekking vakkundig te vervangen en of aan te brengen.

Klus 3: Verstoppingen snel verhelpen

Een verstopping in de vaatwasser, toilet, de douche en wastafel zit in een klein hoekje. Er zijn veel soorten verstoppingen die mogelijk kunnen optreden in huis en iedereen heeft er wel is last van. Veel verstoppingen zijn gelukkig zelf op te lossen, bijvoorbeeld met speciale chemische goedjes of een plopper. Als de verstopping dusdanig erg is dat dit niet werkt, kunt u vertrouwen op Ano. We lokaliseren eerst de verstopping met onze apertuur, vervolgens lossen we dit vakkundig op.

Klus 4: aanleggen én repareren waterleidingen

Erg belangrijk is het dat een waterleiding goed aangelegd wordt. Je moet natuurlijk allereerst de juiste en kwaliteitsvolle onderdelen klaar hebben liggen. Het is voor veel mensen lastig om zelf een waterleiding aan te leggen. Je hebt dan natuurlijk altijd de optie om een loodgieter in te schakelen. Ano Loodgieter Service & Onderhoudsbedrijf Den haag is voor u een perfecte optie, met vakbekwame werknemers zorgen wij voor een goede waterleiding in uw huis. Ook wanneer uw huidige leiding lekt kunt u contact opnemen.

Klus 5: Renoveren

Bij een renovatie is het belangrijk dat dit volgens de wettelijke normen gebeurt. Natuurlijk is de afwerking en aandacht voor u hoofdzaak één. Wilt u uw badkamer of keuken renoveren dan kunt u denken aan sanitair, waterleidingen en elektra. Het is belangrijk dat het goed gebeurt en daar bent u bij Ano zeker van.

Klus 6: Sanitair

Wat voor sanitair artikelen je in je badkamer of toilet wenst dat is geheel persoonlijk en afhankelijk van de ruimte die je hebt. Een belangrijke punt is dat het goed geplaatst wordt en dat kan Ano Loodgieters vakkundig voor u doen.

https://www.anolso.nl/