2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Wittere tanden zonder dure bleek sessies

Wittere tanden is iets wat veel mensen willen. Het is dan ook niet altijd makkelijk om dit goed voor elkaar te krijgen. Het grote geheim is een beetje vanzelfsprekend, want tanden poetsen helpt toch echt het allerbeste.

Met name met de tandpasta’s die zorgen voor wittere tanden en producten als Mr. Bright, gaat het snel om wittere tanden te krijgen. Toch zijn er ook nog andere mogelijkheden om sneller wittere tanden te krijgen, zonder dat je er meteen heel veel geld aan kwijt bent.

Lippenstift

Lippenstift kan er voor zorgen dat je tanden witter lijken. Maar dan wel als je de juiste kleur te pakken hebt. Door sommige kleuren kan je ook totaal het omgekeerde effect bereiken en dat wil je niet. Een rode lippenstift kan er bijvoorbeeld wel voor zorgen dat je tanden een stuk witter lijken.

Met name als je een lippenstift kiest met een blauwe ondertoon, geef je je tanden een mooie witte gloed. Daarnaast kun je ook met een lippotlood en een concealer er voor zorgen dat je lippen meer vorm krijgen, waardoor je tanden beter uitkomen.

Je ogen

Door de juiste make-up voor je ogen te gebruiken, kunnen je tanden witter lijken. Dat klinkt heel raar en dat is het misschien ook wel, maar het werkt wel. In de lente en in zomer kun je beste kiezen voor de kleuren groen en turqoise op je ogen, terwijl je in winter het beste kan kiezen voor paars, blauw of zilver. Hierdoor zullen je ogen en je tanden mooi uitkomen.