2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Waarom zou je kiezen voor haar extensions?

Waarom zou je kiezen voor haar extensions?

Haar extensions worden steeds populairder. Veel mensen zien op tv en in reclames vrouwen met dikke bossen haar en hele lange lokken. Daardoor denkt men dat het normaal is om zulk soort haar te hebben. Maar de waarheid is dat deze vrouwen vaak gebruik maken van haar extensions. Hierdoor worden de mensen die de reclames kijken ook geïnteresseerd in haar extensies. En dat terwijl je eigen, natuurlijke haar al meer dan voldoende is. Als je niet helemaal tevreden bent met je eigen haar, dan betekent dat nog niet meteen dat je maar haar extensies moet nemen. Zonder deze extensies kun je er óók best voor zorgen dat jij tevreden wordt over je eigen haar. Zo kun je bijvoorbeeld met de juiste shampoo of conditioner ook al een heleboel verandering inbrengen in jouw haar. Daarnaast bestaan er nog allerlei crèmes die jouw haar meer volume kunnen geven.

 

Crèmes en haarmaskers in plaats van haar extensions

In plaats van plukken nephaar in te brengen in jouw kapsel, kun je eerst beginnen met het uitzoeken van wat geschikte crèmes. Als je niet goed weet welke crèmes geschikt zijn voor jouw haar, dan kun je het beste even bij je kapper langsgaan. Je kapper kent jouw haar goed en weet daarom precies welke producten er geschikt voor zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciale shampoo en conditioner. Ook een haarmasker kan heel veel verschil maken. Als je dit inbrengt, wordt je haar wat zwaarder, waardoor het bijvoorbeeld minder snel gaat pluizen of ‘ontploffen’. Daarnaast kun je ook na het douchen vele crèmes inbrengen. Uiteraard is haarlak ook een optie, wanneer je haar te snel uit model gaat.

 

Tevreden met je eigen haar zonder haar extensions

Ook zonder haar extensions kun je tevreden zijn met je eigen haar. Of je nou een dikke bos krullen hebt, of juist wat dunner, glanzender haar, alle haartypes zijn uiteindelijk uniek. Daarom kun je maar beter blij zijn met wat je hebt in plaats van veel geld uit te geven om je haar te veranderen. Als je eens wat anders wil, kun je ook een ander kapsel nemen. Je kapper wil je daar graag bij helpen. Zo voel je je meteen een stuk frisser.

 

https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions