2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Een eerste e-sigaret kopen

De e-sigaret is al jaren een trend die maar voort blijft duren, dat zal niet voor niets zo zijn. Uiteraard biedt de e-sigaret een hele hoop voordelen voor haar gebruikers. Helaas komt de e-sigaret regelmatig negatief in het nieuws, deze berichten komen veelal van tabak fabrikanten, die hun omzet zien terug lopen. Een e-sigaret is een simpel elektrisch apparaatje dat een minder schadelijk alternatief is voor de tabak sigaret. Doormiddel van een verwarmingselement kan de e-sigaret e-liquid verdampen die de gebruiker weer kan inhaleren om zijn nicotine verslaving te stillen. Een e-sigaret bestaat veelal uit een batterij en een clearomizer (e-liquid tank), in de clearomizer zit een verwarmingselement dat van energie wordt voorzien als de batterij geactiveerd wordt, daarop volgend wordt de e-liquid verdampt zodat de gebruiker deze kan inhaleren.

Gezondheidsvoordelen e-sigaret gebruikers

Iemand die een e-sigaret dampt doet dat meestal om een of twee redenen; of hij wil profiteren van het feit dat de e-sigaret minder schadelijk is dan een tabak sigaret en/of ze dampen omdat het tachtig procent goedkoper is. Het dampen van een e-sigaret is minder schadelijk dan het dampen van een tabak sigaret omdat de e-liquid die gebruikt wordt geen teer bevat en er vindt ook geen verbranding plaats bij het dampen van een e-sigaret. Hierdoor komt geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide vrij die heel schadelijk zijn voor je aderen en het hart. Dat het dampen van een e-sigaret tachtig procent goedkoper is hadden we al gezegd, hier in is alles mee gerekend, ook de aankoop van de e-sigaret. Je zult het misschien niet verwachten maar de e-liquids leveren het grootse financiële voordeel op. Een flesje e-liquid kost namelijk maar €4,95 en is vergelijkbaar met 120 sigaretten waarin tegen een pakje sigaretten zeven euro kost en maar twintig sigaretten bevat.

Waar koop je jouw e-sigaret?

Vandaag de dag kun je op heel veel verschillende plekken een e-sigaret kopen, veel bedrijven willen van deze trend mee profiteren en bieden daarom ook e-sigaretten aan. Echter zijn deze meestal niet van de beste kwaliteit en lekken ze. Ook de medewerkers van deze bedrijven hebben geen kennis van de e-sigaretten en kunnen daarom niet voldoende advies en tips geven om je een prettige damp ervaring te bezorgen. Wij adviseren je jouw e-sigaret te kopen bij een e-sigaret speciaal zaak of een webwinkel die zich hier in gespecialiseerd heeft, zij kunnen wel voldoende advies geven en je overal mee helpen.