2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Drie beautybehandelingen in het Westland

Alegria Body Care is een beautysalon in Naaldwijk, de hoofdstad in de gemeente Westland. De salon biedt onder meer de volgende behandelingen aan: vet bevriezen, wimper lifting en definitief ontharen. We gaan de behandelingen in de volgende alinea’s één voor één langs.

Vet bevriezen in het Westland

De behandeling vet bevriezen in het Westland is een zachte methode om kleine vetrollen te laten verminderen. Er wordt extreme kou toegepast op een vetophopinggebied. De vetcellen worden dan bevroren. Hierdoor breken de cellen af en voert het lichaam de vetcellen af op een natuurlijke manier. Na twee tot vier maanden zie je al resultaat.

Definitief ontharen

Alegria Body Care gebruikt voor definitief ontharen de OPT behandeling, een vernieuwde versie van IPL. Jouw ongewenste haren zijn definitief onthaard na gemiddeld acht tot tien behandelingen. Maar je kan natuurlijk zoveel behandelingen boeken als je zelf wilt. Bij de beautysalon in het Westland krijg je een gratis consult.

Wimperlifting in Westland

Bij een wimperlifting behandeling van Alegria Bodycare in het Westland wordt gebruikt gemaakt van de methode Lash Volume Lifting. Met siliconen pads worden jouw wimpers optisch verlengd en gelift en dat zes tot acht weken lang. De pads geeft zelfs een volledige voeding vanaf de haarwortel.

Woon je in het Westland? Kom dan eens langs bij beautysalon Alegria Body Care in Naaldwijk. Een fijne en professionele salon die persoonlijke aandacht centraal laat staan. Bezoek hun website en plan een afspraak!

Cookiebeleid

Alegria Body Care

Adres: Koningstraat 3, 2671JS

Naaldwijk Telefoon: (06) 38 42 15 47

Provincie: Zuid-Holland

https://alegriabodycare.nl/