2Binsite Artikel Website
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek werkboeken voor rekenen en ander hoogwaardig oefenmateriaal

Zoekt u een uitgever waar u online hoogwaardig lesmateriaal kunt bestellen? Educatieve Uitgeverij Kinheim is dé uitgever met een ruim assortiment aan oefenmateriaal, zoals werkboeken, voor vakgebieden, zoals rekenen, taal, verkeer, aardrijkskunde, geschiedenis en natuuronderwijs. Alle modules zijn zorgvuldig samengesteld en zijn beschikbaar in verschillende niveaus. Het lesmateriaal is zowel geschikt voor leerlingen van de onderbouw als leerlingen van de bovenbouw. Of u nu hoogwaardig studiemateriaal zoekt voor kinderen in groep 1 of leerlingen in groep 8: Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt passend lesmateriaal voor iedere leerling, ongeacht het niveau waarop hij of zij zich bevindt.

Spelenderwijs leren rekenen met additioneel lesmateriaal 

Wilt u graag werkboeken voor rekenen aanschaffen, zodat u uw leerlingen wat extra ondersteuning kan bieden door middel van additioneel én verdiepend lesmateriaal? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt ondersteunende leermodules aan waarmee leerlingen spelenderwijs zelfstandig leren te werken. Op een speelse en uitdagende manier leren zij de (basis)vaardigheden onder de knie te krijgen en doen zij stapsgewijs waardevolle kennis op. Van het opnoemen van rekentafels tot het kunnen rekenen met eenheden: in de module komen allerlei elementen van het rekenen voorbij. De leerlingen gaan aan de slag met puzzels en allerlei andere uitdagende, vermakelijke opdrachten en verbreden zo stapje voor stapje hun rekenkennis.

Neem contact op met de professionals

Heeft u interesse in de aanschaf van kwalitatief lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen? Weet u al precies naar welke uitgaven u op zoek bent of wilt u zich liever nog wat breder oriënteren? Wanneer u het lastig vindt een keuze te maken, kan het bestellen van een proefpakket uitweg bieden. In dit pakket bevindt zich een aantal boeken van één serie uit één vakgebied. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen zelf een pakket samen te stellen of losse uitgaven te bestellen: het is volledig aan u. Heeft u specifieke vragen over het lesmateriaal dat de uitgeverij aanbiedt? Of wilt u meer weten over de uitgeverij zelf? Schroom dan niet en neem direct contact op met de professionals. Zij helpen u graag verder.

https://www.kinheim.com/