2Binsite Artikel Website
Image default
Auto’s en Motoren

Automaterialen in Enschede snel laten leveren

Heeft u automaterialen nodig en woont u in de buurt van Enschede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels meer dan 75.000 producten op voorraad en zorgen er dagelijks voor dat onze automaterialen nabij Enschede meerdere keren per dag bezorgd worden in uw regio. Tot wel zes keer per dag rijden onze bezorgers naar Enschede om onze zakelijke klanten van auto accessoires en onderdelen te voorzien. Het gaat hierbij om bougies, remblokken, remschijven, accu’s, maar ook bijvoorbeeld ruitenwissers en autolampen.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel leveren. Sinds 1982 is Deldense opgericht als automaterialen groothandel. Inmiddels leveren wij onze producten ook aan industrie en de agrarische sector, ook omdat wij bijvoorbeeld een agrarisch assortiment van Kroon-Oil aanbieden. Ook kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan spuitbussen van Motip en allerlei andere verbruiksproducten. Wat al jarenlang populair is, is ons poetsassortiment.

Automaterialen in Enschede voor particulieren

Naast dat wij onze zakelijke klanten voorzien van automaterialen, kunt u als particulier terecht in onze winkel en onze webshop. Een gedeelte van ons winkelassortiment hebben wij in onze webshop opgenomen. Sommige producten, zoals banden en velgen, zijn alleen voor onze zakelijke klanten bedoeld. Als groothandel is het wel belangrijk om hier onderscheid in te maken, zodat onze zakelijke klanten ook nog iets aan de producten kunnen verdienen. Dat is immers wel belangrijk. Ook particulieren in Enschede voorzien wij van de benodigde automaterialen.

De levering kan iets langer duren, in Twente bezorgen wij uw bestelling binnen 48 uur (twee werkdagen). Wilt u kentekenplaten nabij Enschede bij ons bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. Wel is het belangrijk om te weten dat u kentekenplaten alleen bij ons in de winkel kunt afhalen (in Delden). Vanuit de RDW hebben wij uw kentekenbewijs en identiteitsbewijs nodig, voordat wij u van nieuwe kentekenplaten kunnen voorzien.