2Binsite Artikel Website
Image default
Architectuur

Is vlakke lichtstraat een optie?

Veel mensen vinden een vlakke lichtstraat mooi maar het is niet voor iedereen een optie omdat het niet op iedere type huis geplaatst kan worden. Een vlakke lichtstraat kan alleen op een huis geplaatst worden dat hiervoor een geschikt dak heeft.

Zoals de benaming het al zegt loopt de lichtstraat vlak door en het dak moet dit kunnen ondersteunen wat niet het geval is bij iedere type dak. Je kunt echter wel makkelijk erachter komen of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te laten bouwen door contact op te nemen met een bedrijf dat het bouwt. Door je adres door te geven aan het bedrijf kunnen ze je al vaak vertellen of het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te laten bouwen. Aan de hand van het adres kunnen ze namelijk zien in wat voor type huis je woont en zelfs wanneer het gebouwd is.

Als het mogelijk is om een vlakke lichtstraat te laten bouwen kun je ook meteen een offerte aanvragen bij het bedrijf. In de offerte worden de kosten gezet voor het bouwen van de vlakke lichtstraat zodat je weet precies wat het gaat kosten. Je weet wat het gaat kosten door de offerte en waarvoor het is.

vlakkelichtkoepel.nl/

luminusdak.nl/

daklichtshop.nl/