2Binsite Artikel Website
Image default
Alarmsysteem

Inbraak als verleden beschouwen met een perfect alarmsysteem

Ga voor nummer 1 veiligheid

Het installeren van ons ajax alarmsysteem zorgt voor een gerust hart en minder stress omtrent jouw winkel, woning of bedrijf. Maak een goed plan om een pand te beveiligen en schaf ons alarmsysteem aan. Met een perfecte communicatietechnologie transporteert het signaal snel tussen componenten en aangesloten hubs. Je hebt alles omtrent het alarm direct zichtbaar in de functionele app. Live beelden via IP camera’s en dome camerasystemen kun je tevens goed inzien via de app waar de bewakingsbeelden 24/7 instaan. Het veiligheid certificaat staat in de top met een Grade 2 Europese betrouwbaarheidsnorm. Zelfs bij een hack of verbindingsonderbreking werkt het alarm nog, en meld direct een storing in het berichtencentrum. De data overdracht gebeurd tot ongeveer 1500 a 2000 meter in een veld, welke vrij is van obstakels. Je kunt elk particulier bewoonbaar pand goed beveiligen tot bedrijven van middelgroot formaat. Een versterker om het signaal van de hub te verbeteren is apart aan te schaffen bij het systeem.

Draadloos alarm

Ajax is een draadloos alarmsysteem en garandeert de beste technieken die de betrouwbaarheid hoog houden. Het alarm is absoluut niet minder veilig dan een bekabeld woonalarm. Met de voordelige startkits in onze store kun je direct beginnen met de gemakkelijke installatie. Schaf altijd naast het alarm wat gordijnsensoren, ruitbreuk detectoren en beweging sensoren aan. De eerste tekenen van een inbraak poging zijn vaak beweging en aanraking van het glas of kozijn. Detectoren zoals magneetcontacten en sensoren die met een infrarood lens bewegingen vastleggen, doen het alarm op tijd afgaan. De slimme sensoren maken sabotage onmogelijk en laten het alarm pas afgaan als er sprake is van een serieuze calamiteit. Direct hulp nodig? Plaats dan wat paniekknoppen in het pand. Door de meldkamer optie bij het alarm aan te schaffen kunnen hulpdiensten direct bericht krijgen van een noodsituatie zodat er direct een locatie wordt doorgegeven om heen te komen. Via de app en het berichtencentrum kunnen ook buren en omwonenden worden ingelicht bij een calamiteit.

Diverse onderdelen

Schaf een handig controlepaneel aan en beheer diverse toegangscodes per beveiligde locatie. Handig is om deze uit te breiden met een intercom om zo aanbellers zichzelf kenbaar te laten maken. Je weet snel wie je voor de deur hebt staan en laat niet zomaar mensen binnen die verkeerde bedoelingen hebben. FireProtect componenten maken elk kenmerk van brand of koolmonoxide snel kenbaar. De sensoren zijn gevoelig voor hitte, rook en gassen. Met de LeaksProtect wordt een lek snel opgemerkt door middel van contacten en waterdruppels die hierop komen. De contacten kunnen op lekkagegevoelige plekken worden geplaatst. MotionCams leggen verdachte persoonsbewegingen vast. Valse alarmen worden gemeden evenals (bewuste) verbreking van de verbinding door een dubbele beveiligingstool. De dubbele paniekknop is speciaal om overvallen kenbaar te maken zonder dat de overvallers dit doorhebben. Je kunt dus een stille melding sturen met een druk op de knop naar de hulpdiensten. De Ajax dualdetector is een krachtige buitendetector die wel 12 meter ver kan rijken en een ruime hoek van 85 garden bevat. Met PIR worden diverse temperaturen van organismen in kaart gebracht en op deze wijze kan beweging worden gemeld.

https://draadloos-alarmsysteem.com/

Gerelateerde artikelen

Lockpick set online bestellen bij Lockpicks.nl

Slotenmaker in Amsterdam Zuid, Oost, Noord óf West nodig?

Een camerabewaking kopen tegen een goede prijs

Elektronische huisbeveiliging: lees hier onze tips

Vertrouwen in sloten

Kies ik een draadloze of bedrade bewakingscamera