2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Waarom is elektrisch rijden zo belangrijk?

Ben je van plan om over te stappen op elektrisch? Dan leggen wij je graag uit waarom elektrisch rijden zo belangrijk is geworden. Dit heeft namelijk verschillende redenen. Wij helpen je graag bij het maken van de overstap van benzine of diesel naar elektrisch. Ervaar de voordelen en lees in deze blog waarom elektrisch zo belangrijk is geworden. Wie weet rij jij binnenkort ook elektrisch.

Waarom is elektrisch rijden zo belangrijk?

De allerbelangrijkste reden om elektrisch te gaan rijden is de CO2 uitstoot op de weg. Door elektrisch de weg op te gaan stoot je weinig tot geen CO2 meer uit, helemaal als de voertuigen rijden op groene opgewerkte stroom. In Nederland rijden maarliefst 900 miljoen voertuigen op diesel en benzine. Dit is ook nog eens slecht voor het milieu. Door over te stappen op elektrisch draag je al een steentje bij. Ook zijn er hele leuke merken verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Wat dacht je van een Volkswagen ID?

Waarom zou ik in een elektrische auto willen rijden?

Naast dat het goed is voor het milieu, zorgt het ook nog eens voor minder geluidsoverlast. Een elektrische auto hoor je bijna niet tijdens het rijden. Ideaal voor een rustige buurt. Daarnaast is het opladen van een auto vele malen goedkoper dan tanken bij een benzinepomp. Houd er wel rekening mee dat het openbaar opladen van je voortuig ongeveer 6 euro kost. Wist je dat je bij ons een BMW i3 leasen kunt? Lijkt je dat wat? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden biedt veel voordelen. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

·         Elektrisch rijden is schoon, stil en een zuinige techniek

·         Elektrisch rijden is bijzonder zuinig

·         Op steeds meer plekken komen oplaadpunten

·         Elektrisch rijden is milieuvriendelijk

·         Je kunt je auto voor je deur ophalen

·         Mogelijkheid om op opgewekte energie te rijden