2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Uitvaart Rijswijk verzorgd door Infinity uit Zoetermeer!

In Den Haag zijn er meerdere grotere uitvaartcentra’s. De een is natuurlijk kwalitatiever beter dan de ander. Een van die centra’s heeft Infinity. Een uitvaartcentrum gerunt door Monique vanuit Zoetermeer. 

U bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat u heeft gezocht op Uitvaart Rijswijk of een ander gerelateerd woord.

Infinity zorgt voor een juiste uitvaart

Bij Infinity Uitvaartzorg gaat het er altijd om dat bij elke uitvaart in Rijswijk en omstreken u en alle nabestaanden op een fatsoenlijke en vriendelijke wijze afscheid kunnen nemen van uw familie/kenissen. Dit op een passende wijze afscheid kunnen nemen wordt bereikt door altijd met u als dierbare gedurende het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie in contact te blijven. Op deze manier kan er altijd worden ingespeeld op de wensen van u en de overige nabestaanden.

Persoonlijke interactie is niet alleen aanwezig tijdens het moment van overlijden tot aan de begrafenis of crematie. Indien u bij Infinity Uitvaartzorg in de hand neemt om een uitvaart in Rijswijk te laten handelen kunt u als nabestaande er ook op rekenen dat zelfs na de crematie of begrafenis u altijd nog een vraag kunt doen op persoonlijke steun of een luisterend oor.
 

Begrafenis of crematie als uitvaart in Rijswijk

 

Contact opnemen met Infinity?

Voor meer informatie over de uitvaart in Rijswijk, Pijnacker, Zoetermeer of omstreken Den Haag? Neem dan snel contact op met Infinity Uitvaart Zorg, gevestigd in Zoetermeer.

Contactpersoon is Monique Kupras-Drolsbach. Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week! 

Per telefonisch:079 5000 250
Per E-mail: info@infinity-uitvaartzorg.nl