2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Tips voor het inrichten van je eetkamer

De eetkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Hier wordt het dagelijks leven besproken en verhalen gedeeld. In dit artikel geven we je een aantal tips om de eethoek gezellig en sfeervol in te richten. 

Wees creatief met stoelen
Een tafel kan niet zonder stoelen. De meeste mensen kiezen ervoor om een set stoelen aan te schaffen die goed passen bij de tafel. Het is echter ook een leuk idee om niet voor een set te gaan, maar om verschillende stoelen met elkaar te combineren. Hiermee creëer je een speels effect en een gezellige sfeer. 

Het soort tafel
Tafels komen voor in verschillende vormen en maten. Hoewel veel mensen een rechthoekige eettafel hebben, kan een ronde, ovale of vierkante tafel ook erg leuk in de eethoek staan. Zeker als er in de ruimte al veel rechthoekige meubels staan, is het een aanrader om voor de eettafel eens een andere vorm uit te kiezen.  

Een stijlvol laagje
Is jouw eettafel wel toe aan verandering, maar heb je geen budget voor een nieuwe? Neem dan eens een kijkje op Tafelzeil.nl en schaf een tof tafelzeil aan. Je hebt tafelzeilen in verschillende kleuren en met diverse prints. Zo is er altijd wel een tafelkleed te vinden die goed bij je interieur past. Bovendien voorkom je met een tafelzeil ook krassen en vlekken op de eettafel. Liever geen opvallend kleed over de tafel? Ga dan voor een transparant tafelzeil.

Creëer sfeer met verlichting
Ook verlichting speelt een rol bij het creëren van sfeer in een ruimte. Ga voor een lichtkleur die passend is voor de gelegenheid waar je de tafel voor gebruikt. Voor een gezellig diner ga je voor een warme lichtkleur. Lees je elke ochtend de krant aan tafel? Dan is een lichtkleur die overeenkomt met daglicht een betere optie.

https://www.tafelzeil.nl/

Gerelateerde artikelen

Fietsaccu reviseren

Plan met één druk op de knop efficiënte ritten en routes

Koel blijven op de motor in de zomer

Uitgelicht: de geschiedenis van de headshop in Europa

Je auto theorie oefenen doe je niet zomaar

3 Tips die je moet weten als je een huis gaat kopen