2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Inkopen van gebruikelijke vinyl platen

Heeft u nog een mooiecollectievinyl?Wij zijn altijd op zoek naar partijen tweedehands LP’s. Heb je een partij die je wilt verkopen?  Wij zijn de beste partij voor het fijne inkopen van vinyl platen. Wij bekijken vervolgens of de partij interessant voor ons is en geven je een voorstel voor een eerlijke prijs.

Inkopen van vinyl platen, hoe werkt het?

Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van vinyl platen. De genres die voor ons interessant zijn: Pop, Rock, Soul, Blues, Jazz, Punk, Folk en metal. Het merendeel van de LP’s moet in goede staat verkeren. Dit geldt natuurlijk voor zowel hoes als vinyl. Wil je dat wij langskomen voor de inkoop van vinyl platen? Dan is het handig om ons eerst de collectie te mailen. Zo kunnen wij kijken of we deze nog niet in de collectie hebben. Controleer even of de LP’s nog recht zijn. Indien de LP’s altijd rechtop opgeslagen hebben gestaan zal dit waarschijnlijk zo zijn, maar hebben ze op stapels opgestapeld gelegen kan het zijn dat ze zijn kromgetrokken. We krijgen per dag erg veel partijen aangeboden. We bekijken alle aanbiedingen, maar kunnen niet beloven altijd te reageren. Indien we als opkoper interesse hebben in uw partij hoort u binnen 2 werkdagen een voorstel.

Verkoop vinyl platen

In onze winkel kunt u naast de inkopen van vinyl platen ook terecht voor de verkoop van  platen. De winkel is de uitgelezen plek is voor iedereen die iets zoekt op vinyl. Of je nu die ene unieke lp of single hoopt te scoren, of dat je gewoon wil weten of een specifieke release nog bestaat of te koop is. Wij bezitten ook een platenspeler om de tweedehandse platen af te luisteren zodat je zeker weet wat je koopt.Kom gerust eens een uurtje langs om wat platen te beluisteren.