2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Houten speelgoed voor elke leeftijd!

Heb je binnenkort een verjaardag van een kind en zoek je een cadeautje? Maar weet je niet goed wat voor welke leeftijd geschikt is? Houten speelgoed een is altijd een leuk cadeau. Kinderen spelen graag met houten speelgoed, omdat dit een stuk steviger is dan plastic. Het gaat niet gelijk stuk als er mee gegooid wordt. Daarnaast voelt hout natuurlijk aan, wat de creativiteit en fantasie van kinderen prikkelt. Veel voordelen dus! Ben je benieuwd welk houten speelgoed geschikt is voor welke leeftijd? Lees verder en kom erachter! 

 

Cadeaus voor baby 

Een baby kan natuurlijk nog niet spelen met puzzels en autootjes. Speenkoorden zijn wel een leuke optie om cadeau te geven aan een baby. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en vormen. Een speenkoord zorgt ervoor dat je de speen niet zo snel kwijtraakt, daarnaast voorkom het dat de speen op de grond valt. Speenkoorden zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook als een mooie accessoire worden gebruikt! Een andere leuk cadeau is een houten mobiel. Dit is niet alleen een mooi decoratie voorwerp, maar heeft ook veel voordelen voor de ontwikkeling van een baby. Hang een mobiel op en leg je baby eronder, op deze manier trekt het de aandacht. De beweging van de houten mobiel zorgt voor ontspanning, dit is perfect om de baby in slaap te laten vallen! 

 

Cadeaus voor kinderen vanaf 9 maanden 

De motoriek van een kind wordt steeds beter vanaf 9 maanden. Daarom is het belangrijk om dit te trainen, dit kan bijvoorbeeld door het stapelen van blokken. Let er wel op dat je geen kleine blokken kiest, want ze houden er nog steeds van om van alles in hun mond te stoppen. In de loop van de tijd leert een kind ook kleine opdrachten begrijpen. Hier zijn puzzels perfect voor, zo leren ze om het voorwerp in het juiste gat te doen. Een kind leert op deze manier de begrippen: in, op, uit, boven en onder. 

 

Bekijk het aanbod van houtenspeelgoed-shop.nl 

Weet je al welk houten speelgoed je wil geven? Bekijk dan het brede assortiment van houtenspeelgoed-shop.nl. Zij verkopen puzzels, spellen, loop en-duwagens en voertuigen. Voor elke leeftijdscategorie is er wel iets te vinden! De verzendkosten zijn gratis bij iedere order boven de 25 euro. Als het product voorradig is dan geldt er: voor 17:00 besteld, is morgen in huis! 

 

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/