2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Gemakkelijke manieren om uw vakantiewoning te beveiligen

Investeer in slimme lampen

Als je tussen huurders bent of voor langere tijd afwezig bent, is een eenvoudige manier om je huis te beschermen, door de lege ruimte te laten lijken alsof er geleefd wordt. Slimme lampen zijn een geweldige manier om de illusie van bewoners te creëren. Eenmaal geïnstalleerd, gaan slimme lampen aan (en uit) op het door u opgegeven tijdstip. Stel je lichten in op inconsistente tijden om de illusie te bevorderen. Als uw lichten elke dag op hetzelfde tijdstip aangaan, is het maar al te gemakkelijk voor potentiële indringers om het patroon te herkennen en te onthouden. Wanneer je slimme lamp echter op verschillende tijdstippen gedurende de week wordt geactiveerd, kunnen ze niet zien of er iemand is of niet.

 

Blijf opletten

Licht is niet altijd voldoende om uw vakantiewoning een doorleefde uitstraling te geven. Een onverzorgde tuin en een stapel grote kranten op de oprit zijn een onmiskenbaar signaal dat er niemand in de buurt is. Gelukkig kunnen deze problemen binnen enkele minuten worden opgelost. Huur iemand in om uw gras te maaien, uw planten water te geven en algemene onderhoudstaken uit te voeren wanneer uw huis leeg staat. Een verzorgd gazon zal het verschil maken. Vraag daarnaast een buurman of een vriend in de buurt om periodiek kranten op te ruimen. Als u niemand in de buurt kent of niemand kunt vinden om u te helpen, annuleert u uw bezorging van de krant en stuurt u alle fysieke post door naar een ander adres.

 

Doe je ramen op slot

Het vergrendelen van deuren is een tweede natuur, maar het op slot doen van ramen is voor veel verhuurders een probleem. Een niet-vergrendeld raam kan in feite net zo gevaarlijk zijn als een niet-vergrendelde deur – ramen zijn een van de meest populaire methoden om een ​​huis binnen te komen, vooral in de hete zomermaanden. Loop rond in uw vakantiewoning en sluit al – ja, allemaal – uw ramen. Geen enkel raam is te klein of te hoog. Vervang oud versleten of onstabiel deurbeslag lijkt. Plaats voor maximale bescherming een deuvelstang in het frame.

 

Installeer beveiligingscamera’s

U kunt uw eigendom vanaf honderden (of zelfs duizenden) kilometers afstand in de gaten houden door middel van beveilingscamera’s. Installeer camera’s op strategische locaties zoals de voordeur, garage en achteringang om mogelijke toegangspunten zo goed mogelijk te beschermen. Zodra de camera’s zijn geïnstalleerd, is het monitoren van uw vakantiewoning moeiteloos. Veel beveiligingscamera’s hebben apps die uw feeds op uw smartphone weergeven. U kunt uw eigendom altijd en overal bekijken.