2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Droomparken De Zanding kopen is in zicht!

Een investering in een vakantiewoning klinkt niet verkeerd toch? Nee, zeker niet! en dat is mooi want Droompark De Zanding kan u kopen. Droomparken heeft een mooie 20 jaar ervaring in het verkopen van vakantiewoningen. Om het nog mooier te maken verspreiden ze zich over 15 plekken door heel Nederland. 

Droomparken De Zanding kopen, wat voor moois brengt dat met zich mee?

Een vakantiewoning kan ik verschillende seizoenen verhuurd worden voor een mooi prijsje. Afhankelijk van het seizoen waar je in zit zou je de prijzen nog kunnen opschalen.

 

Een investering in een vakantiewoning zorgt er namelijk voor dat je niet in een situatie belandt waarin je meer belasting gaat betalen dan dat je rendement maakt. Het betalen van belasting begint pas bij een vermogen van 30,000 euro per jaar.

Punten ter overweging voor je Droomparken De Zanding gaat kopen

Het houden van een tweede (vakantie)woning brengt extra kosten in bijvoorbeeld onderhoud met zich mee. Daarnaast betaal je ook een bedrag aan het park waar je woning staat gevestigd.

Zijn de prijzen bij Droomparken De Zanding realistisch wanneer ik besluit te kopen?

Prijzen van vakantiewoningen kunnen erg uiteenlopen. Bij een vakantiewoning waar je plek hebt voor zes personen, mag je rekenen op ongeveer 200,000 tot 300,000 euro per vakantiehuis. Het is erg begrijpelijk dat dat misschien een beetje hoog in prijs ligt. In dat geval zou je kunnen kijken naar chalets of lodges, het zijn kleine complete woningen die erg scherp zijn geprijsd, soms heb je ze al voor 90,000 euro per woning. 

Een tweede hypotheek afsluiten wanneer je bij Droomparken De Zanding gaat kopen ziet er iets anders uit

Een hypotheek voor een vakantiewoning gaat er anders aan toe dan je waarschijnlijk gewend ben. Je hebt specifieke aanbieders die daar hypotheken in verstrekken. Voor een vakantiewoning zal je nooit de volledige hypotheek krijgen. Voor het rondkrijgen van de hypotheek moet je een aardige spaarpotje inleveren.

 

Gerelateerde artikelen

Wissel je oude goud in bij Inkoop Goud Gouda!

Inkopen van gebruikelijke vinyl platen

Houten speelgoed voor elke leeftijd!

Alles wat jij moet weten over het huren van een heftruck

De bouwlaser: hoe werkt het?