2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Beleef een lekker avondje gamen

Je hebt er net een school-, of werkweek opzitten, en je weet precies wat jij vanavond gaat doen: een lekker avondje gamen. Althans, dat hoop je, want je PC moet het dit keer wel perfect doen. Gamen is een stuk minder leuk, als niet alles perfect functioneert, want hierdoor wordt het een stuk lastiger om het spel te winnen. Het is daarom ideaal, als je je eigen gaming laptop samenstellen kan. Hoe je dit kan doen, lees je in deze blog.

De onderdelen

Het voordeel van een gaming laptop is dat ze vaak komen met een groot beeldscherm. Dit moet ook wel, want anders kan jij de game een stuk slechter zien dan jouw tegenstander, die wel een groot beeldscherm heeft. Maar, je beeldscherm is niet alles. Deze volgende onderdelen zijn namelijk ook essentieel voor een goed-functionerende laptop:

  • De snelheid van de van de videokaart

  • De laadsnelheid van de processor

  • Hoeveel werkgeheugen de laptop aan kan

Toxic Gaming

De onderdelen die zojuist genoemd zijn, zijn optimaal bij de gaming laptops van Toxic Gaming. Dit is een laptop, gemaakt voor de gamer. De laptop komt met een groot beeldscherm, dat voorzien is van een hoge resolutie. Daarnaast is de laptop supersnel, waardoor jouw game snel laadt en op elk moment voorzien is van vloeiende bewegingen. Geen overbodige luxe wanneer jij je bevindt in het heetst van de strijd. Toch kan het voorkomen dat jij de Toxic Gaming laptop nog niet goed genoeg vindt. Het is in dit geval mogelijk om via BTO zelf je gaming laptop verder te upgraden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor extra opslaggeheugen, maar is het ook mogelijk om een extra docking station toe te voegen. Zo kan je zorgen voor de optimale game-ervaring voor jou. 

Meer vragen?

Kom jij er alleen niet helemaal uit, of heb je simpelweg nog meer vragen? Neem dan een kijkje op de website van BTO. Hier is een team aanwezig die de kennis heeft om jou te helpen, zodat jij de perfecte gaming laptop vindt. Ook zijn zij natuurlijk bereid om al jouw verdere vragen te beantwoorden. 

 

https://www.2binsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Uitvaart Den Bosch verzorgd door SEOH

Totale beleving

Draadloos alarmsysteem

NIEUWE LED G4 EN G9 LAMPEN

Een Administratiekantoor in Utrecht

Vier het leven