2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

AmigoAmigo het studentenplatform van en voor studenten

Een online studentenplatform wat studenten helpt bij het vinden van de beste deals, aanbiedingen, stage plaatsen en bijbanen. Een platform gemaakt voor studenten en door studenten, dat is in het kort wat AmigoAmigo is. AmigoAmigo gaat elke dag op zoek naar nieuwe deals die ze kunnen aanbieden aan haar 150.000 leden. 

AmigoAmigo bestaat sinds enkele jaren en is gevestigd in Amstelveen op het randje met Amsterdam zuid. Vanuit hier wordt dagelijks hard gewerkt om studenten het leven voornamelijk gemakkelijker te maken. AmigoAmigo is op te delen in twee verschillende onderdelen, een deals gedeelte en een jobs gedeelte. 

Deals
AmigoAmigo Deals is de afdeling die zorgt voor de beste aanbiedingen voor studenten. Elke komt er een nieuwe deal online die voor beperkte tijd te kopen is op de AmigoAmigo pagina. Deze zijn telkens zeer divers en verschillen van dag tot dag. Enkele deals die regelmatig voorkomen zijn Sushi deals, rijbewijs deals en wellness deals zoals een sauna dag. Elke dag gaat er een salesteam op pad om de beste deals binnen te slepen, minstens met 50 procent korting. 

Jobs
Ben je op zoek naar een stageplaats, bijbaan of een startersfunctie dan kan je ook terecht bij AmigoAmigo. Ons recruitment team slaat de brug tussen de leukste bedrijven en tussen ons ledenbestand. Leden kunnen bij AmigoAmigo aankloppen wanneer ze op zoek zijn naar een leuke baan of een stageplaats, eerst zal men kijken of er plek is bij AmigoAmigo zelf waar men veel zou kunnen leren. Mochten hier de functies al vervuld zijn dan zal men de match maken tussen een van de bedrijven waar AmigoAmigo mee samenwerkt en de student. Wanneer een student een stage in Amsterdam zoekt gaat AmigoAmigo eerst kijken of er nog een plek open staat of belt haar oude partners op.

AmigoAmigo is er dus voornamelijk voor de studenten van heel Nederland. Hoewel het soms lastig is om de studenten de beste kortingen te blijven bieden blijft AmigoAmigo hier voor strijden. Mocht het je niet lukken een stageplek, bijbaan of startersfunctie te vinden neem dan vooral contact op of kijk op de website van AmigoAmigo. Bij vragen kan je altijd mailen naar klantenservice@amigoamigo.nl.

http://www.amigoamigo.nl/