• Zowel Castelvetro als Venis keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen

  U wilt uw nieuw aangelegde vloer het liefst zo lang mogelijk mooi houden. Heeft u echter weinig tijd om de vloer schoon te maken? Of bent u geen poetser? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.

  Toonaangevende merken, zoals Castelvetro en Venis tegels, verkrijgbaar bij tegelspecialist

  Zoekt u een passende vloer voor uw nieuwe woning? Of wilt u de vloer van uw huidige woning vervangen? Dan doet u er goed aan het uiteenlopende tegelaanbod van Fravo Tegels eens te bekijken. Hier vindt u meer dan 400 soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Castelvetro en Venis, tegen een voordelige prijs. Beide merken bieden verschillende series tegels aan met een vernieuwende uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan prachtige houtstructuurtegels, een tegelvloer met een robuuste uitstraling of exclusieve gladde tegels. Het voordeel van een tegelvloer? Tegels kunnen worden toegepast in iedere woonruimte en het onderhoud van de vloer is zeer gemakkelijk.

  Venis tegels geven uw woning een prachtige uitstraling

  Bent u al bekend met de tegels van Venis? Dit merk is onderdeel van het in Spanje gevestigde Porceloanosa Tegels. Het merk staat bekend als de crème de la crème op het gebied van tegelvloeren. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. Voor de aanschaf van tegels van Venis, kunt u terecht bij een tegelspecialist. Zo treft u een breed programma aan vloertegels bij Fravo Tegels. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro.

  Categories: Verbouwen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.