• Zorgverzekering kiezen

  Voor u het weet is het al weer december en tijd voor een jaarlijks terugkomende beslissing: een zorgverzekering kiezen. Blijft u bij uw huidige verzekeraar of stapt u toch over naar een andere partij? Soms loont het om verzekeringen met elkaar te vergelijken en zo de beste keuze te maken. Een verzekering kan heel goed lijken, maar soms zitten er toch addertjes onder het gras. Moet u bijvoorbeeld een gezondheidsverklaring invullen voordat u de verzekering kunt afsluiten? Of betaalt u een andere premie, omdat uw gezondheid niet geweldig is? Bij Salland hoeft dit allemaal niet. Iedereen betaalt dezelfde premie en iedereen is welkom: jong en oud, ziek of gezond.

  Collectieve zorgverzekering

  Kent u het voordeel van een collectieve zorgverzekering al? U kunt korting krijgen op uw aanvullende en/of tandartsverzekering als u zich collectief verzekert. Salland heeft contracten met veel werkgevers in Gelderland en Overijssel. Er is dus een grote kans dat die van u daar ook bij zit. En anders misschien wel uw sportclub of die van uw kind(eren). Daar zijn namelijk ook afspraken mee gemaakt; deze is een tikkeltje bijzonder. Voor elk betalend lid dat zich verzekert bij Salland, krijgt de sportclub een bedrag voor de clubkas. Zo helpen ze lokale clubs met een financieel steuntje in de rug.

  Lokale initiatieven

  Niet alleen sportclubs profiteren van een lokale verzekeraar; ook u, als verzekerde, merkt het verschil. Salland ondersteunt lokale project en initiatieven die de zorg voor u nóg beter maken. Voorbeelden hiervan staan op de website van de zorgverzekeraar.

  https://www.salland.nl/

  Categories: Zorg

  Tags: ,

  Comments are currently closed.