• Zo kun je het zelfvertrouwen van je kind vergroten

  Als jouw kind wat teruggetrokken en onzeker is zou je als ouder natuurlijk graag het zelfvertrouwen van je kind wat willen vergroten. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg je er nu voor dat je kind zich beter en zelfverzekerder gaat voelen? Het is belangrijk dat je inspeelt op de rijke fantasie van je kind, dat je kind lekker kan slapen, dat je kind leert te verwoorden wat hem of haar dwarszit en dat je kind wordt gemotiveerd. De specialist Droomdeurtjes heeft daarom de fairy door ontwikkeld. Die fairy door vormt een verbinding tussen de slaapkamer van je kind en de magische wereld van elfjes en draken die zich daarachter bevindt. Doordat je kind op deze manier kan fantaseren en eventuele problemen op de bijbehorende briefjes kan leren verwoorden, kan het zelfvertrouwen van je kind vergroten.

  Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

  Het zelfvertrouwen van je kind is aangesloten op de gevoelens die je kind heeft. Om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten, is het daarom belangrijk om in te spelen op de gevoelens van je kind. Maar hoe speel je als ouder in op die gevoelens, zeker wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Hierdoor kun je kinderen op een creatieve manier complimentjes geven. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

  De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

  In de eerste instantie is de fairy door vooral leuk voor kinderen. Ze verbinden je kind met een fantasiewereld en brengen magie in het leven van jou en je kind. Kinderpsychologen, kindercoaches en psychologen zweren bij het concept van de fairy door van Droomdeurtjes om onder andere het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje. Ben jij al overtuigd om een fairy door te kopen bij Droomdeurtjes?

  Categories: Kinderen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.