• Zo houdt u uw relaxstoelen eenvoudig schoon

  Relaxstoelen kunnen een behoorlijke investering zijn. U wilt daarom lang van uw aankoop kunnen genieten. Relaxstoelen hebben een lange levensduur, mits u ze goed onderhoudt. Zo zijn er een aantal punten waarmee u rekening moet houden. Om te beginnen, zorg ervoor dat de stoel niet in direct zonlicht staat. Zo voorkomt u dat de stof verkleurt. Wees voorzichtig met scherpe gespen, huisdieren, speelgoed en ringen in de stoel. Deze kunnen namelijk blijvende schade aanrichten. Ten slotte is het belangrijk om relaxstoelen regelmatig te stofzuigen zodat de stoel mooi en schoon blijft.

  Persoonlijke begeleiding bij aankoop van relaxstoelen

  Met meer dan 100 verschillende modellen relaxstoelen, kan het soms lastig zijn om bij de specialist een keuze te maken. Allereerst moet de stoel goed bij uw lichaam aansluiten, voor een optimaal comfort. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de stoel precies bij de rest van uw huis past. Kunt u wel wat advies gebruiken? Dan is het een goed idee om eens naar de showroom van Pluijm Relaxstoelen te gaan. Daar vindt u namelijk echte specialisten als het om relaxstoelen gaat. Dankzij hun vakkundige advies, zal u ongetwijfeld nog jarenlang genieten van uw nieuwe relaxstoel. Wilt u ook de gunstigste prijs? De showroommodellen zijn vaak extra voordelig geprijsd, waardoor de verhouding tussen prijs en kwaliteit ideaal is.

  Dankzij een speciale taxiservice kan iedereen relaxstoelen bekijken in de showroom

  Als u relaxstoelen eerst in het echt gaat bekijken, weet u vaak beter waar u aan toe bent. Toch is dit helaas niet voor iedereen mogelijk. Zo kan het voor ouderen of mensen in een rolstoel een hele expeditie zijn om even naar een showroom voor relaxstoelen te gaan. Daar hebben ze bij Pluijm Relaxstoelen iets op bedacht. Speciaal voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om hun showroom te bezoeken, hebben ze een speciale taxi-service. Zij komen u met de taxi ophalen en brengen u persoonlijk naar de showroom. En heeft u op uw gemak de relaxstoelen en sta-op stoelen in de showroom bekeken? Dan brengen ze u gewoon weer thuis ook. Wat een service!

  Categories: Woning en Tuin

  Tags:

  Comments are currently closed.