• Woning kopen in Enschede in 2021?

  Woning kopen in Enschede in 2021? Kies voor Marcel Kon!

  Met inmiddels meer dan 160.000 inwoners is Enschede met recht een echte stad en uiteraard dé grootste stadsregio in Overijssel. Een stad die volop in ontwikkeling is en streeft naar duurzaamheid, veel groen en prettig wonen en leven voor jong en oud. Waar u ook komt, de stad is in beweging met nieuwbouw projecten, nieuwe intrastructuur en duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. In deze prachtige stad is één van de kantoren van Marcel Kon makelaardij gevestigd aan de haaksbergerstraat. Ons andere kantoor vindt u in Borne, waardoor we een uitstekende dekking kunnen bieden in heel Twente. Steden als Almelo, Hengelo, Borne, Delden, Oldenzaal en Haaksbergen behoren tot ons werkgebied.

  Uw woning of bedrijfspand laten taxeren in heel Twente

  Onze gecertificeerde taxateurs verspreid over twee vestigingen kunnen in heel Twente taxatieopdrachten uitvoeren voor particulieren én zakelijke klanten. We onderscheiden ons in snelheid, flexibiliteit en afspraak is afspraak. We kunnen daarom het compleet uitgewerkte (gevalideerde) taxatierapport al binnen 48 uur aanleveren nadat wij de woning hebben bezocht. Onze rapporten zijn dusdanig volledig en erkend dat deze door alle banken en geldverstrekkende instanties in Nederland geaccepteerd worden. Dit komt mede doordat erkend NVM makelaars staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij als kantoor zijn aangesloten bij de validatie instanties NWWI en TVI. Ook zijn wij inzetbaar bij het coördineren en voeren van taxatieopdrachten voor beleggers, gebouweigenaren, zorginstellingen en investeerders.

  Hoe kunnen wij u helpen?

  Op zoek naar een nieuwe mooie droomhuis in Twente? Schakel dan het team in van Marcel Kon, want wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmakelaar en woningmakelaar voor de gehele regio. We hebben meer dan 25 jaar ervaring in de Twentse woningmarkt en verkopen woningen in regio Enschede, Hengelo, Almelo en Borne. We hebben alle professionals onder één dak en dat maakt het voor u gemakkelijk om zaken met Marcel Kon makelaardij te doen. Ook op het gebied van bedrijfsvastgoed zijn enorm ervaren, met name in de zorg. Wilt u hier ondersteuning in? Maak dan een afspraak met onze vestiging in Borne. Wat uw woonwensen ook zijn, wij kennen regio Twente als onze eigen broekzak en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn!

  Een huis huren of kopen? Wij helpen bij uw keuze

  Twijfelen tussen een huis huren of kopen is niet zo gek. Vooral in de huidige turbulente woningmarkt kunnen we goed begrijpen dat u deze keuze overweegt. Wat is de beste voor nu? Toch huren of nu kopen? Met die vraag kunnen wij u helpen. Ons team van makelaars en taxateurs hebben we veel ervaring in de de woningmarkt en kunnen u daarom objectief en deskundig helpen met dit soort vragen. Ook kunnen wij op basis van uw inkomen en werkprognose, samen met onze prognose op de woningmarkt (denk aan rente tarieven en woningprijzen ) u een goed advies geven of kopen dan wel huren voor nu de verstandige keuze is.

  Kom kennismaken met onze makelaars in Enschede of Borne

  Neem gerust contact op met ons team en maak kennis met een team van toegewijde mensen met een passie voor het vak. Al onze medewerkers zijn geboren en getogen in Twente, wat onze kennis en expertise van alle mooie steden en gebieden zo uniek en uitgebreid maakt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (Enschede) 053 – 430 7370 en (Borne) 074 – 266 22 25. Stel ook gerust uw vraag via chat of whatsapp via onze website – marcel-kon.nl.

  https://www.marcel-kon.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

  Comments are currently closed.