2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Tuingereedschap op benzine

Vroeger als de tuin werd onderhouden dan moest er hard worden gewerkt. Het zweet droop van je gezicht af, je zat onder de modder en gras en je was nog niet eens begonnen aan het onkruid verwijderen. Gelukkig maken veel bedrijven het ons nu veel makkelijker door tuingereedschappen aan te bieden die op benzine lopen en weinig kracht kost voor de gebruiker. Een mooie uitvinding toch?

Het gras maaien, het was een klusje dat je voor straf kreeg als klein jongetje. In de hele tuin moest het gras gemaaid worden. Van voor naar achter en weer heel veel kracht zetten om het zo recht en mooi mogelijk te krijgen. Nu hebben we het geluk dat er bezine grasmaaiers bestaan. Dit zijn joekels van een grasmaaiers die enorm veel power en vermogen hebben. Het gras zal nooit zo goed gemaaid zijn met de oude grasmaaier als dan de benzine grasmaaier. Het gras is mooi kort, evenwichtig en overal even lang. Het heeft een afvalzak die erbij komt die al het gras opneemt, dus je hoeft erna niet eens meer te vegen. Al het gemak van deze grasmaaier zorgt ervoor dat de tuin weer erg mooie gemaaid gras heeft.

Een benzine heggenschaar is ook erg handig ten opzichte van de handmatige heggenschaar. Het gemak waarmee de heg mooi wordt gesnoeid zorgt voor veel voldoening bij de gebruiker. Ook dit gereedschap komt door de sterkste takken heen en is een genot voor tuinliefhebbers die graag een mooi gesnoeide heg hebben. De messen zijn scherp en de handvaten zijn verstelbaar dus is voor iedereen te gebruiken. Daarnaast zorgt zo’n heggenschaar ervoor dat het niet veel moeite kost, door de veren die de trilling verminderen.

Het is een logische stap om over te stappen op gereedschappen die op benzine lopen. Het zijn gereedschappen die jouw werk in de tuin een stuk makkelijker maken, maar ook een stuk leuker!

 

http://www.fuxtec.nl