2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Traprenovatie

Traprenovatie

Kan uw woning ook wel een traprenovatie gebruiken? Veel mensen denken er niet zo over na, maar in veel huizen is de trap een van de belangrijkste onderdelen, een onderdeel dat er echt uitspringt. Gaat u maar eens na waar bij u in huis de trap geplaatst is. De kans is groot dat deze zich in de hal meteen achter de voordeur bevindt of in de woonkamer. In het eerste geval is het dus letterlijk een van de eerste dingen die in het oog springen als iemand bij u naar binnen loopt, in het tweede geval is het iets waar u en ook uw bezoek veel naar zullen kijken. Het is dan ook erg belangrijk dat dit attribuut er goed uitziet. Is dat bij u niet meer het geval, dan hoeft u echt niet meteen een helemaal nieuw exemplaar aan te schaffen of zelf aan de slag te gaan met schuurmachines en verf. Met een traprenovatie zorgt u ervoor dat uw trap er heel snel weer helemaal als nieuw uitziet. Dit kost maar weinig tijd, is relatief weinig werk en het levert een grandioos resultaat op. Een Intven-traprenovatie is dus ideaal voor iedereen die graag wil dat alles in huis er helemaal op en top uitziet, maar die zelf geen zin heeft in een grote klus of in het kopen van een nieuw exemplaar. Met een traprenovatie zorgt u ervoor dat gasten meteen een goede eerste indruk van uw woning krijgen of, als deze zich in uw woonkamer bevindt, dat u zelf niet steeds tegen een helemaal kaal gelopen exemplaar aan hoeft te kijken. En het fijne is, een traprenovatie is in eigenlijk iedere situatie en iedere woning een optie!

Voordelen van een traprenovatie

Het laten uitvoeren van een traprenovatie heeft veel voordelen. Net kwam al aan bod dat het ervoor zorgt dat uw trap er echt in korte tijd weer helemaal als nieuw uitziet. Maar dit is niet het enige voordeel:

  • Een traprenovatie kan in iedere gewenste kleur uitgevoerd worden. Dit betekent dat u met de renovatie meteen kunt kiezen voor een kleur die goed past bij de stijl van uw woning en bij uw eigen smaak.
  • U kunt ervoor kiezen om duo-treden te laten installeren. Dit betekent dat de onderlaag van de trede van multiplex gemaakt wordt en dat daar een eikenhouten laag bovenop geplaatst wordt. Dit heeft als grote voordeel dat u niet langer last kunt krijgen van krakende traptreden. Gekraak ontstaat namelijk als het hout gaat werken, maar door gebruik te maken van twee lagen, kan dit nooit meer gebeuren.
  • Bij een traprenovatie komt geen hak- of breekwerk kijken. Dit betekent dat u uw huis mooi schoon houdt en dat er geen beschadigingen kunnen ontstaan aan bijvoorbeeld uw vloer of muren.
  • Een traprenovatie kan heel snel uitgevoerd worden. Zoals gezegd komt er geen hak- of breekwerk aan te pas, waardoor de klus over het algemeen in een dag geklaard is. U maakt uiteraard veel gebruik van uw trap, dus is het wel zo handig als de klus zo snel mogelijk helemaal af is.
  • U kunt meteen een antislipstrip aan laten brengen. Dit maakt het traplopen een stuk veiliger en verkleint de kans op ongelukken enorm. Wist u dat gladde trappen een van de grootste veroorzakers zijn van ongelukjes in huis? Met een antislipstrip voorkomt u de meeste glijpartijen die hier plaats kunnen vinden.

Er zijn dus heel veel redenen waarom u voor een traprenovatie zou kunnen kiezen en het levert u ook heel veel voordelen op.

Intven voor de beste renovatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een goede traprenovatie uit kan voeren, dan is het bedrijf Intven absoluut een uitstekende keus. Zij zijn gespecialiseerd in het renoveren van trappen en u profiteert bij hen van alle mogelijkheden die hierboven genoemd werden. Zij kunnen de werkzaamheden snel uitvoeren en de kans op troep in uw woning en op beschadigingen van muur en vloer zijn zeer minimaal. Bovendien hebben zij zeer veel ervaring in het werken met duo-treden, waardoor u zeker weet dat u na de traprenovatie geen last meer zult hebben van krakende traptreden. Daarnaast kunnen zij ook meteen nieuwe trapleuningen voor u plaatsen, die in dezelfde stijl en kleur uitgevoerd zijn als de kleur die u voor de treden gekozen hebt. Zij kunnen bovendien ook meteen de trapwangen, het bordes en de overloop voor u aanpakken. Laat u Intven uw traprenovatie uitvoeren, dan hebt u ook nog eens de keus uit heel veel verschillende kleuren. Doordat zij alle traptreden voorzien van een slijtvaste afwerklaag kunt u er zeker van zijn dat uw trap heel lang zijn kleur zal behouden en dat deze er lang mooi uit zal blijven zien. Maar het grootste pluspunt van dit bedrijf is misschien nog wel dat zij voor iedere trap een oplossing hebben, of deze nu recht is of een kromming heeft, het maakt voor hen niet uit. Met ieder exemplaar kunnen zij aan de slag. En voor elke situatie hebben zij een goede oplossing voor de traprenovatie. Ziet uw trap er ook niet zo mooi meer uit en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw exemplaar en wat de kosten van een traprenovatie in uw geval zouden zijn? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte aan bij Intven, u zult dan zien dat een renovatie een stuk voordeliger is dan u gedacht had en dat het ook voor u een goede oplossing is.

http://www.intven-traprenovatie.nl/