2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Timmerbedrijf enschede voor uw tuinhuis

Timmerbedrijf Enschede nodig ? Het feest om de opening van het tuinseizoen te markeren, Het Lenteweekend, zal in 2014 voor de 11e maal worden gevierd. Het eerste weekend van mei, dit jaar op zaterdag 3 mei en zondag 4 mei 2014, zal in het prachtige gebied rond de Mallumse Molen in Eibergen weer geheel in het teken staan van alles wat er op tuingebied in de regio te beleven is.

Ook in 2014 is de organisatie er weer in geslaagd om een hele reeks aan exposanten te verbinden aan het evenement. Gelukkig zijn daarbij veel vaste deelnemers, maar zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer nieuwe gezichten.

Een belangrijk accent zal liggen op planten, van éénjarigen tot hangplanten in potten, tot vele soorten vaste planten, vaak hele bijzondere, tot fruitbomen en heesters. Speciaal te noemen zijn zeker de Hosta’s in vele kleuren. Of de aanwezigheid van de bekendste kweker van Agapanthussen in Nederland. Zomerbollen in alle soorten zijn er ook te koop. Maar ook cactussen en rotsplanten worden niet vergeten. Ook voor het bekende stekje van de Fuchsia kunnen de liefhebbers terecht.

Geraniums en Pelargoniums horen er natuurlijk ook helemaal bij.

Daarnaast natuurlijk alles wat het werk in de tuin aangenaam maakt. Tuinmachines, maar ook gereedschap, plantensteunen, werkhandschoenen.

Vogelwerkgroep Eibergen zal aandacht besteden aan het vogelvriendelijk inrichten van de tuin. Achterhoekse wijn zal er zijn, evenals tuin-accessoires en tuinschilderijen. Tuin- en natuurboeken zullen verkrijgbaar zijn.

Een timmerbedrijf, gespecialiseerd in bouwwerken die heel goed passen in de tuinen in onze regio.

Ook compostbakken en haardhouthokken van gerecycled materiaal.

Kortom, een compleet aanbod van alles wat met de tuin te maken heeft.

Er zijn aparte activiteiten voor kinderen, zoals schminken, knutselen, een kabouterpad, vissen spotten in de vijvers, misschien wel donderkopjes vangen en natuurlijk het springkussen.

Af en toe zal er muziek worden gemaakt in het amfitheater, de watermolen zal draaien en meel malen. Van dit meel worden heerlijke pannenkoeken gebakken, die ter plaatse gekocht en verorberd kunnen worden.

De exploitant van het Muldershuis zal zijn locatie op de mooiste wijze aankleden en presenteren.

Natuurlijk ook in 2014:

De bloemschiksters van Groei & Bloei zullen hun mooiste stukken tonen. Deze worden in een tent geshowd. Ook worden ter plaatse creaties vervaardigd. Ook nu zullen weer veel van deze stukken te koop zijn. Daarbij is een exposant met bijzondere bloemschikmaterialen aanwezig.

Het Lenteweekend Eibergen wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers bestaande uit mensen van Groei & Bloei afdeling Berkelland – Haaksbergen e.o. en de Kruidenhof te Mallum.

http://www.bouwcollectieftwente.nl/timmerbedrijf-enschede/