2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Radiatoren

Als u op zoek bent naar radiatoren kunt u een kijkje nemen op radiatorvoordeelshop.nl Hier vindt u betaalbare producten die uw huis in de aankomende winter lekker warm kunnen houden. Op de radiatoren zit volledige fabrieksgarantie. Als u naar de website gaat, ziet u dat er bovenin vier kopjes staan: ‘horizontale radiatoren’, ‘verticale radiatoren’, ‘design radiatoren’ en ‘radiator toebehoren’. We zullen nu kort bespreken wat u onder elk kopje kunt vinden. Daarbij zijn alle prijzen inclusief BTW. Vervolgens zullen we vertellen waarom het aan te raden is om producten aan te schaffen via Radiatorvoordeelshop.nl. Ten slotte kunt u lezen waar u meer informatie kunt vinden.

 • Horizontale radiatoren. Onder dit kopje vindt u zes verschillende modellen horizontale radiatoren:
  • Thermrad Compact 4 Plus, verkrijgbaar vanaf €21,-
  • Henrad Compact, vanaf €23,-
  • Thermrad Super-8 compact, vanaf €24,-
  • Thermrad Super-8 compact raamradiator, vanaf €50,-
  • Thermrad Super-8 plateau, vanaf €66,-
  • Thermrad Super-8 plateau raamradiator, vanaf €151,-
 • Deze horizontale radiatoren hebben allemaal andere eigenschappen en specificaties. Daarbij, zoals hierboven te zien, variëren ze erg in prijs. De kans is dus groot dat er voor u een geschikte radiator bij zit, die zowel aan uw eisen voldoet als in uw budget past.
 • Verticale radiatoren. Er zijn drie verschillende verticale modellen te verkrijgen bij Radiatorvoordeelshop.nl:
  • Henrad Alto plan, verkrijgbaar vanaf €330,-
  • Thermrad Verti compact, vanaf €351,-
  • Thermrad Verti Plateau, vanaf €441,-
 • Deze verticale radiatoren zijn erg handig wanneer u geen lange, brede, rechte wand hebt waar u een horizontale radiator op kunt bevestigen.
 • Design radiatoren. Onder dit kopje vindt u vele verschillende handdoekradiatoren. Deze kunnen geplaatst worden in de badkamer en bestaan veelal uit een aantal horizontale buizen, bevestigd aan een of meerdere verticale buizen, zodat u er een handdoek of kleding over kunt hangen. Er is een breed assortiment handdoekradiatoren. Voor alle mogelijkheden en specificaties kunt u een kijkje nemen op de website.
 • Radiator toebehoren. Onder dit laatste kopje vindt u alle producten die gerelateerd zijn aan radiatoren en die Radiatorvoordeelshop.nl aanbiedt. Het gaat dan bijvoorbeeld om aansluitmateriaal, onluchtigtingssets, ophangbeugels, radiatorkranen, thermostaatkranen en rookgasafvoer.

Koop uw radiatoren via Radiatorvoordeelshop.nl

Uw radiatoren kopen via Radiatorvoordeelshop.nl heeft een aantal voordelen.

 • De producten zijn van goede kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van radiator die lang mee gaat en uw huis lekker warm houdt.
 • Er worden producten aangeboden voor ieder budget.
 • De levering is snel, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe radiator.
 • U kunt veilig shoppen via Radiatorvoordeelshop.nl en hebt verschillende betaalmogelijkheden (iDEAL, creditcard of overboeking).
 • Als een product desondanks toch niet bevalt of niet volgens verwachting werkt, biedt Radiatorvoordeelshop.nl retour garantie.

Meer informatie

Wilt u graag meteen een radiator aanschaffen, of wilt u eerst meer informatie? Ga dan naar radiatorvoordeelshop.nl Hier vindt u uitgebreidere informatie over de producten en over producten die hier niet genoemd zijn. Daarnaast kunt u op de website de capaciteit uitrekenen die de radiator moet hebben voor het verwarmen van uw huis. Daartoe meet u de kamer waar de radiator in moet komen op en voert u de afmetingen in op de website. De benodigde capaciteit wordt dan uitgerekend en aan de hand daarvan kunt u radiatoren uitzoeken die geschikt zijn voor in deze kamer, doordat de capaciteit bij elke radiator op de website vermeld staat. Ook vindt u op de website algemene informatie over radiatoren. Als u naar beneden scrolt, vindt u onderaan, bij informatie, het kopje ‘uitleg over radiatoren’. Het is aan te raden om, voordat u tussen de modellen die aangeboden worden op zoek gaat naar het model dat bij u past, dit eerst door te lezen. Het zal u helpen om de radiator uit te kiezen die het meest geschikt is voor u en uw huis. Daarnaast vindt u op de website ook informatie over hoe u een radiator moet bevestigen en aansluiten. Aan de hand van een handig stappenplan wordt uitgelegd wat u moet doen. Bovendien worden er ook tips gegevens over op welke plek u een radiator het best kunt plaatsen. Dit is belangrijke informatie, want als u deze tips ter harte neemt, kunt u het rendement met 30% verhogen! Veelgestelde vragen vindt u als u klikt op ‘FAQ’. Hier kunt u bijvoorbeeld lezen dat alle prijzen inclusief BTW zijn, dat u een gewenste afleverdatum kunt kiezen, dat uw aankopen gratis geleverd worden en dat u uw aankopen op een ander adres kunt laten afleveren. Ook vindt u hier meer informatie over termen en definities. Het uitzoeken van een radiator kan lastig zijn, dus dan is het wel zo handig als u wat algemene informatie door kunt lezen. Weet u bijvoorbeeld wat het verschil is tussen een HR-ketel en een VR-ketel? Of hoe een radiator werkt? Ook kunt u lezen hoe u veelvoorkomende problemen het beste kunt oplossen. Ten slotte kunt u op de website van Radiatorvoordeelshop.nl natuurlijk de contactgegevens vinden. Als u een vraag heeft over het uitrekenen van de capaciteit, over een van de radiatoren uit het assortiment, over de levering of over de betaling, of natuurlijk een heel andere vraag of opmerking, dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 uur en 12:00 uur contact opnemen via 0900 – 235 0 235. U komt, als u onderin op het kopje ‘contact’ klikt, terecht bij een contactformulier. Dit formulier kunt u ook invullen als u vragen of opmerkingen heeft. Als u daar ook uw e-mailadres achterlaat, reageren wij zo snel mogelijk.

http://www.radiatorvoordeelshop.nl/