2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Opzoek naar een nieuwe ingang?

Uw deur is een visite kaart voor uw huis. Het is bijna het eerste waar mensen naar kijken als ze langs lopen. Kies daarom een mooie deur uit waar mensen wel even voor stil staan. Er zijn veel mogelijkheden, hout, PVC of metaal. Elk heeft zijn eigen voor en nadelen. Hout heeft van naturen een hoge isolatie waarde. Metaal is daarin tegen erg sterk en daardoor ook inbraak werend. Ook kunt u het deurbeslag zelf bepalen. Zo kunt u een deur zoeken die helemaal bij u past. Maar ook die bij uw huis past.

Binnen- en buitendeuren

Een binnen- en buitendeuren hebben een totaal andere functie. Een binnendeur verbindt 2 ruimtes aan elkaar. Het uiterlijk van een binnendeur is van groot belang, het moet namelijk wel passen bij de rest van het interieur van het huis. Ook binnendeuren hebben wij in veel verschillende soorten, hout, PVC, metaal en ook glas. Houten deuren zijn het geliefdst bij de klant. Dit komt omdat een houten deur niet duur is en gemakkelijk te schilderen is. U kunt de deur elk gewenste kleur geven die u wilt. maar tegenwoordig zijn glazendeuren ook erg interessant voor de klant, dit wordt de laatste tijd veel verkocht. Het heeft ook een moderne uitstraling.

Garagedeuren

Veel garagedeuren zijn verschillend, elk heeft weer een andere afmeting. Er zijn een aantal verschillende soorten deuren, kanteldeuren, roldeuren en sectionale garagedeuren. De sectionale deuren nemen minder plek in dan een kantel- of roldeur. Tevens is een sectionale deur brandwerend en zal niet in de brandvliegen. Ook heeft het een hoge isolatiewaarde. De deur is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Met bijvoorbeeld een deur in de garage deur voor als u iets kleins in uw garage wilt zetten. Ook kunt u de garagedeur in een elektrische variant krijgen. U kunt de deur van een afstand openen en zo naar binnen of buiten rijden.

http://deuren.kwieq.nl