2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers voor een mooi interieur

Die witte muren van je woonkamer zijn maar wat kaal. En die plek boven je bed? Die kan ook wel een vrolijke noot gebruiken. Met de muurstickers van het Stickerparadijs, tover je elke ruimte in een handomdraai om in een bijzondere plek. Dat is nog eens leuk wonen.

Creëer je eigen sfeer met muurstickers

De muurstickers zijn er in alle onderwerpen die jij je maar kunt bedenken. Het is een simpele manier om een ruimte een bijzondere sfeer mee te geven. Zo geeft een barokke sticker meteen klasse en stijl aan je kamer. En met een romantisch duivenkoppeltje, creëer je een huiselijke gezelligheid. Elke kamer krijgt hiermee een geheel eigen ambiance. Maar natuurlijk kun je ook meegaan met de sfeer van het moment. Is het bijna Kerstmis? Een kerstboom aan de muur, past in elke woning. En ben je net getrouwd? Dan is er niets leuker dan jullie romantisch samenzijn te laten zien met een huwelijkssticker op de muur.

Laat zien wie je bent met muurteksten

Een spreuk zegt eigenlijk alles al. Ze laten zien wie jij bent of waar jij voor staat. In onze collectie muurteksten vind je altijd wel iets waar jij je in herkent. Al is het maar een simpele spreuk, die jullie liefde voor elkaar weerspiegelt. Of een algemene wijsheid die goed past bij de ruimte waar je de tekst wilt achterlaten. De teksten op je muur, brengen altijd wel een vrolijke noot in huis.

Kan je huis wel een grappige finishing touch gebruiken? Neem dan eens een kijkje in de collectie van het Stickerparadijs. Met onze muurstickers, heb je een echte eyecatcher in je woonkamer!

http://www.stickerparadijs.nl/