2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Kozijnen renoveren

Houten kozijnen geven uw huis een mooie klassieke uitstraling en u kunt ze verven in welke kleur u dat ook maar wilt. Hout heeft alleen ook een nadeel. Als u de kozijnen niet goed onderhoudt en af en toe een likje verf geeft dan kunnen de kozijnen gaan rotten en verweren. Uw kozijnen hebben dan niet meer een goede isolatiewaarde en u moet ze dan eigenlijk renoveren. Bij een renovatie geven experts uw kozijnen weer een grote opknapbeurt. Ze maken uw kozijnen schoon, repareren ze waar nodig is en ze kunnen ze uw kozijnen een nieuwe lik verf geven waardoor ze er weer mooi en als niet uit zien.

Kozijn van hout

U kunt kozijnen in allemaal soorten en maten krijgen, aluminium, kunststof en een kozijn van hout. Elk heeft zo zijn voordelen, aluminium is heel sterk en heeft net als kunststof weinig onderhoudt nodig. Kunststof kunt u alleen niet goed verven, dit moet u namelijk heel vaak over verven. Maar net als aluminium is kunststof inbraak werend. Hout heeft van zichzelf een hoge isolatie waarde, is makkelijk te schilderen en tegenover kunststof en aluminium is hout ook zeer gemakkelijk te repareren. Het enige nadeel aan hout is dat u het regelmatig even moet onderhouden. Maar dat moet geen probleem zijn want dit kunt u tegelijkertijd doen als u de ramen lapt.

Houten dakkapel

Naast houten kozijnen plaatsen wij ook bijvoorbeeld een houten dakkapel bij u. Als u dit wenst kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt daarna contact opnemen met een expert, zij komen lang om met u om de tafel te zitten om uw wensen te bespreken. Als u de afspreken heeft gemaakt met de expert dan kunnen ze aan de slag. Zij maken een gat in uw dak en zullen een dakkapel gaan opbouwen. Als het dakkapel klaar is zullen zij met u alles bespreken wat ze hebben gedaan en ze zullen pas weg gaan als alles naar wens is.

http://www.houtenkozijnen-expert.nl