2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Deze hovenier is dé tuinspecialist in Den Haag en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele, vakkundige en ervaren hovenier in Den Haag of omstreken? Bekijk dan eens de website van Hoveniersbedrijf H.G. Peters. Dit bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en is over de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte tuinspecialist. Ze hebben al vele tuinen in de regio een onderhoudsbeurt gegeven of zelfs volledig nieuw aangelegd. Wat uw wensen ook zijn, niets is hen te gek. Of u nu een tuinomheining, veranda of blokhut wilt laten bouwen of altijd al een vijver in uw tuin heeft willen hebben, zij staan voor u klaar! Ze installeren zelfs een sproei-installatie voor u. Zowel particulieren als bedrijven en VvE’s kunnen bij deze specialist terecht voor een tuin op maat.

Kies voor periodiek onderhoud aan uw tuin

Naast het aanleggen van nieuwe tuinen is deze hovenier in Den Haag ook gespecialiseerd in tuinonderhoud. Ze bieden verschillende onderhoudspakketten aan waarbij u zelf kunt kiezen hoe vaak er een hovenier langskomt. Zo kunt u ervoor kiezen om elke week iemand langs te laten komen, bijvoorbeeld om het gras in uw tuin bij te houden. Ook is elke 10 à 14 dagen een mogelijkheid. Wilt u slechts in het voor- en najaar onderhoud laten uitvoeren om uw tuin klaar te maken voor de zomer en winter? Ook dat is geen probleem! U kunt het volledig zelf bepalen.

Laat uw droomtuin realiseren door deze professionals

Of u deze hovenier uit Den Haag nu inschakelt voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of alle drie; u profiteert altijd van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Uw tuin wordt zorgvuldig aangepakt en uw wensen staan hierbij centraal. Het doel van de specialisten van Hoveniersbedrijf H.G. Peters is om uw droomtuin te realiseren! Wilt u direct een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met dit hoveniersbedrijf via de contactgegevens op hun website.

Gerelateerde artikelen

Goede zonwering

Goedkope accessoires om je opblaasbare spa mee uit te breiden

Waarom zonnepanelen Ijmuiden?

Last van een rioolverstopping: de do’s en don’ts

De toiletbril, helemaal geen onbelangrijk detail

Installatiebedrijf Groningen