2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Betrouwbaar bouwbedrijf Enschede

Kortgeleden zijn mijn gezin en ik in ons nieuwe huis in de provincie Overijssel gaan wonen. Het ligt net buiten de grootste stad van deze provincie en het is daarom gebouwd door een bouwbedrijf, Enschede is de stad waar we het over hebben. Wij hebben voor deze klus een bedrijf ingehuurd, omdat wij graag wilden dat ons huis met de juiste kennis en ervaring gebouwd zou worden. Daarom kozen wij voor het bedrijf Haarhuis. Familie van ons woont ook in deze omgeving en zij hebben niet lang geleden hun woning laten bouwen door dit bouwbedrijf Enschede. Zij zijn nog steeds erg tevreden over het resultaat dat dit bedrijf geleverd heeft en toen zij hoorden dat wij ook naar deze regio gingen verhuizen en dat wij onze eigen woning daar wilden laten bouwen, raadden zij ons aan om naar deze onderneming toe te stappen. Toen wij in overleg gingen met dit bouwbedrijf Enschede merkten wij direct dat er geluisterd werd naar onze wensen. Wij voelden ons gelijk thuis bij deze bouwonderneming en wij hadden ook het gevoel dat wij echt serieus genomen werden. Onze eigen ontwerpen waren nog niet geheel duidelijk, maar de medewerkers van dit bouwbedrijf Enschede hielpen ons met brainstormen en zij kwamen met goede ideeën en oplossingen. Wij hadden van sommige ideeën echt nog nooit gehoord, maar mijn echtgenoot en ik waren echt onder de indruk van de innovatieve en kwalitatieve oplossingen die er steeds gevonden werden. Dit bouwbedrijf Enschede heeft ons echt betrokken bij het hele proces dat er samen doorlopen is. Ons gezin kreeg vaak updates van de vorderingen en als er zich een probleem voordeed, werden wij ook altijd ingelicht. Alles wat het bouwbedrijf Enschede ons had beloofd, hebben zij ook waargemaakt. Wanneer mensen zeggen dat deze onderneming zich aan zijn woord houdt, dan is dit ook echt zo. Kijk maar eens op www.bouwbedrijfhaarhuis.nl!

Bouwbedrijf Enschede gaf ons een huis op maat

De voornaamste reden dat wij er voor gekozen hebben om onze woning te laten bouwen door een bouwbedrijf Enschede is omdat onze oudste zoon slecht ter been is en wij hadden dus echt een huis nodig dat op maat gemaakt is en dat makkelijk begaanbaar zou zijn voor onze zoon. Nu wij in ons nieuwe huisje getrokken zijn, merken wij gelijk dat het bouwbedrijf Enschede naar ons geluisterd heeft en dat zij echt nagedacht hebben over oplossingen voor ons kind. Wij begonnen allereerst met overleg om de tafel met dit bouwbedrijf Enschede. Wij legden onze wensen voor hen neer en zij kwamen zelf met hun eigen inbreng. Het was een zeer ontspannen gesprek en mijn man en ik merkten dat we echt op een lijn zaten met deze bouwonderneming. Wij verbaasden ons over de kennis die dit bouwbedrijf Enschede al had over aangepaste woningen voor speciale situaties. Deze onderneming laat echt zien dat het weet hoe het zaken aan moet pakken. In ons oude huisje konden wij het soms best zwaar hebben met de zorg voor ons zoontje, omdat dit pand totaal niet berekend was op een rolstoel. Nu kan onze zoon echter geheel zelfstandig in ieder vertrek van de woning komen, dankzij de hulp van dit bouwbedrijf Enschede. Haarhuis schrok niet terug voor deze uitdaging en er werd gelijk werk gemaakt van deze klus. Wij hebben gezien dat zij hier echt maatwerk kunnen leveren dat ook zeer kwalitatief en duurzaam is. Het is echt waar wat er op de website te lezen is over de diensten en service van dit bouwbedrijf Enschede. Mijn man en ik dachten dat we al alles hadden gekregen waar wij op gehoopt hadden, maar deze onderneming wilde meer voor ons betekenen. Zij vroegen ons ook wat voor stijl wijzelf voor onze woning wilden en zij wisten als geen ander hoe zij dit om konden zetten in het interieur en exterieur.

Tevreden klanten

Ons gezin kan met recht zeggen dat wij helemaal tevreden zijn over het werk dat het bouwbedrijf Enschede geleverd heeft. Van begin tot einde werden wij op de hoogte gehouden van de vorderingen en wij wisten precies wat wij konden verwachten. Dit bouwbedrijf Enschede vond het ook belangrijk dat wij onze eigen wensen bekend maakten. Zij wilden namelijk dat ieder gezinslid apart zijn of haar eigen plekje zou hebben in de nieuwe woning en dat wij ons allemaal evenveel thuis zouden voelen. Om deze reden heeft het bouwbedrijf Enschede:

  • een mooi overdekt terras achter het huis aangelegd
  • een keuken met een kookeiland ontworpen en gebouwd
  • ook een garage aan het huis vast gebouwd
  • gezorgd dat alle vertrekken goed toegankelijk zijn met een rolstoel

Wij zijn echt tevreden over het eindresultaat dat het bouwbedrijf Enschede verwezenlijkt heeft. Mijn man en ik hebben al enkele zomeravonden op ons nieuwe terras gezeten en wij kunnen nu echt van het mooie weer genieten. Ook onze zoon is veel rustiger geworden nadat wij verhuisd zijn. Het was voor hem best frustrerend dat hij zich moeilijk kon verplaatsen in ons huisje. Nu gaat hij zeer gemakkelijk van plaats naar plaats. Het bouwbedrijf Enschede heeft ook goed nagedacht over de indeling van het huis. Er is voldoende ruimte voor ons allemaal en ook ons dochtertje is helemaal tevreden over haar nieuwe kamer. Mijn man en ik vonden het mooi om te zien hoe dit bouwbedrijf Enschede onze dochter vroeg wat voor kamer zij het liefst wilde hebben. Nu heeft zij een echter prinsessenkamer die geheel veilig is en waar zij zich uitstekend kan vermaken. Wij kunnen deze onderneming echt aanraden aan iedereen.

http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/bouwbedrijf-enschede/