2Binsite Artikel Website
Image default
Woning en Tuin

Accessoires in de badkamer of het toilet ondersteunen iedere levensfase

Naarmate het ouder worden, wordt soms ook de bewegingsvrijheid beperkter. Dit betekent echter niet comfort, functionaliteit en esthetiek hoeven te ontbreken in de badkamer. Een badkamer kan zo ontworpen worden dat de dagelijkse badkamerrituelen eenvoudiger en comfortabeler worden, bijvoorbeeld door het toepassen van een drempelloze douche, een bankje of douchestoel en veel ruimte om te bewegen. Tijdloze en elegante badkameraccessoires kunnen hiervoor worden ingezet, terwijl ze tegelijkertijd ook voor een hoogwaardige uitstraling van de badkamer zorgen. Grepen, zeepschalen en lotiondispensers kunnen goed bereikbaar in de doucheruimte gemonteerd worden. Dat u bij www.sani-bouw.nl ook iedere webwinkel aankoop, dus ook accessoires voor het toilet of de badkamer, in heel NL kunt laten monteren door de vakman bij u om de hoek, sluit goed aan bij het comfort en ondersteuningsniveau van de accessoire.

Volwassenen én kinderen blij met accessoires op de juiste hoogte

Doordachte accessoires in de badkamer zorgen voor wastafeloplossingen met harmonie in de gevallen waar kinderen en volwassenen de badkamer samen gebruiken. Planchetten, spiegels en handdoekhaken zitten op makkelijk bereikbare plaatsen – hoger geplaatst voor de volwassenen, lager geplaatst voor de kleintjes. Badkameraccessoires kunnen steeds opnieuw gearrangeerd of uitgebreid worden als de gebruikersbehoefte verandert. Ook als twee mensen de badkamer delen, dan kunnen zij deze op hun eigen individuele wijze blijven gebruiken. Badkamers kunnen dusdanig ontworpen en geplaatst worden als de beste ontmoetingsplaats voor individuele behoeften en tevens als comfortzone waar een koppel echt kan samenzijn.

Ook voor toilet en bidet

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om vorm te geven aan een comfortabele badkamer die elke gebruiker ondersteunt met behulp van de juiste badkameraccessoires. Exclusieve designvormen en oppervlakte afwerkingen eisen de hoofdrol op en zorgen voor de finishing touch in de badkamer of het toilet. Afwerkingen die vanuit de badkamerkranen overlopen in de badkameraccessoires, een eenvoudig wit of zwart of juist een copper of black chrome uitvoering, er is veel mogelijk. Accessoires bieden ook een esthetische verschijning en functionele opties voor het bidet of toilet. Alles kan goed bereikbaar gemonteerd worden en de planchetten op diverse plaatsen, zodat er een grote variatie aan designopties ontstaat. Ook meer dan voldoende variaties in het assortiment badkameraccessoires van sani-bouw, voor een wastafelplanchet, toiletrolhouder, zeepdispenser of handdoekhaak die u gemak en ondersteuning biedt verwelkomen wij u graag in onze online webshop.

 

http://www.sani-bouw.nl/badkameraccessoires