2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Online schilderijen koop je bij de Schilderijwebshop

Als u op zoek bent naar schilderijen dan bent u bij de Schilderijwebshop op het juiste adres.   Al onze schilderijen zijn met de hand geschilderd met olieverf op canvas doek. Zo heeft u iets uniek in huis. In ons assortiment vindt u handgeschilderde kunstwerken van een hoogwaardige kwaliteit, die u eenvoudig online kunt bestellen als u een keuze heeft gemaakt.

De schilderijen zijn in diverse afmetingen beschikbaar en elk canvas schilderij is van een ingenieus ophangsysteem voorzien. Na ontvangst is het kunstwerk dan ook meteen geschikt om op te hangen.

Ruim aanbod van schilderijen

U wilt natuurlijk een uniek kunstwerk aan de muur hebben hangen en dat kan als u bij de Schilderijwebshop een keuze maakt uit het aanbod van schilderijen met een origineel karakter. Daar vindt u namelijk een breed aanbod met meer dan driehonderd schilderijen op voorraad, die gratis geleverd worden en desgewenst ook weer gratis retour worden genomen. Na ontvangst van de bestelling wordt het door u bestelde canvas schilderij binnen 48 bezorgd.

schilderijen kopen eenvoudig geregeld

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod van schilderijen van de Schilderijwebshop, dan bestelt u deze online en maakt u een keuze voor een van de betaalopties. U kunt het geld overboeken, maar ook direct online afrekenen door bijvoorbeeld van PayPal of van iDeal gebruik te maken. Ook betalen onder rembours behoort tot de mogelijkheden. Kijk op onze website en maak een keuze uit ons ruime assortiment.  

 

 

 

http://www.schilderijwebshop.nl/