2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Ken je de online sieraden van Wereldse Juwelen al?

Ben je dol op sieraden, maar niet op de sieraden die met massa’s door machines worden gemaakt. Dan is Wereldse Juwelen de webshop voor jou, want in deze webshop vind je alleen maar unieke sieraden die allemaal met de hand zijn gemaakt door zeer kundige vakmensen. De meeste sieraden zijn gemaakt van echt .925 zilver. Maar het is niet alleen zilver dat er blinkt want in veel sieraden schitteren ook prachtige edelstenen.

Wat deze sieraden webshop extra bijzonder maakt is dat ze een unieke collectie sieraden uit meerdere continenten hebben. Zo hebben ze bijvoorbeeld unieke sieraden uit Bali, Thailand en India, waarbij de edelsmeden technieken gebruiken die zeer typerend zijn voor die landen. In Indonesië wordt bijvoorbeeld de granulatie techniek nog veel toegepast en dat zie je bij veel Balinese sieraden terug. Ook zijn er in de webshop sieraden aanwezig die gemaakt zijn door zeer getalenteerde indianen uit de Verenigde Staten of sieraden die bol staan van de symboliek uit Tibet en Nepal.

Maar niet alle sieraden zijn gemaakt van zilver. Wereldse Juwelen heeft ook leren armbanden die zeer de moeite waard zijn. Deze armbanden zijn gemaakt door ambachtslieden uit Tibet met kleurrijke kralen of symbolische bedeltjes. Of wat dacht je van de stoere Maori hangers gemaakt van runderbeen en zwarte of groene jade. De hangers zijn gesneden in de tekens die voor de Maori een grote betekenis hebben. Maar de webshop zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een collectie uit Afrika. Deze armbanden en kettingen zijn door Ghanese vrouwen gemaakt van kralen. De collectie is zeer speciaal want de kralen zijn gemaakt van bauxiet en sommige zijn beschilderd met symbolen die voor deze Ghanese vrouwen een speciale betekenis hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende collecties sieraden online, kijk dan snel op de website www.wereldsejuwelen.nl

  

https://www.wereldsejuwelen.nl