2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Wil je je iPhone X scherm vervangen?

De iPhone X is een van de laatste prachtig ontwerpen van het populaire merk Apple. Ook de iPhone X is uitgerust met een Retina HD Display voor natuurlijke kleurweergave, al heeft dit model een scherm van 5,8 inch. En dat is opmerkelijk want de iPhone 8 is van vergelijkbare grootte. Apple heeft schermoppervlak weten te winnen door het scherm van rand tot rand te laten lopen. Net als de iPhone 8 is ook de iPhone X helemaal uitgevoerd in versterkt glas. Dat maakt dat deze iPhone ook draadloos is op te laden en volledig waterdicht is tot een diepte van 2 meter. Maar omdat je je iPhone X elke dag met je meeneemt, kan er wel eens iets gebeuren waardoor het scherm schade oploopt. Als je scherm bijvoorbeeld ernstige krassen heeft opgelopen of gebarsten is, dan is de oplossing je iPhone X scherm vervangen.

 

Wanneer moet je een iPhone X scherm vervangen?

Apple gebruikt de productie van de schermen en de achterkant van de iPhone X hoogwaardig en versterkt glas. Maar omdat je een iPhone elke dag intensief gebruikt bestaat altijd de kans dat je smartphone beschadigingen oploopt, of dat er iets anders aan gaat mankeren. Het display is bijvoorbeeld een van de meest kwetsbare onderdelen van je iPhone X, en kan bijvoorbeeld beschadigd raken doordat het toestel per ongeluk op de grond valt. Ontcijferen wat er op je scherm staat kan lastig zijn met allemaal barsten en krassen, en kan al helemaal niet prettig zijn om overheen te swipen. En met dit soort beschadigingen is je telefoon ook niet langer goed afgesloten waardoor er vocht en stof in de telefoon terecht komen. Maar ook als je heel zuinig bent op je telefoon kan er iets misgaan in de software of hardware van je iPhone waardoor het nodig kan zijn om je iPhone X scherm te vervangen. 

 

Zoek je een bedrijf dat jouw iPhone X scherm kan vervangen?

Als door een beschadiging of een technisch mankement het nodig is het scherm van je iPhone X te vervangen omdat het display niet meer naar behoren te gebruiken is, dan ben je nu misschien op zoek naar een bedrijf dat deze reparatie zo snel en voordelig mogelijk kan uitvoeren.Neem dan contact op met het GSM Reparatie Centrum. Dit bedrijf heeft vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout waar je snel en voor een betaalbare prijs een iPhone X scherm kan laten vervangen. Je kunt ook je iPhone ter reparatie opsturen als je niet in de gelegenheid bent om je telefoon af te leveren bij een van hun vestigingen, en dan heb je binnen 48 uur je iPhone X weer terug met een nieuw scherm en 12 maanden garantie op de reparatie.

 

 

Gerelateerde artikelen

Een persoonlijk cadeau

Walra beddengoed

Uitvaart Den Bosch verzorgd door SEOH