• Wie betaalt de schade bij een verstopping?

  2binsite

  Een verstopping is een erg vervelende situatie die in de meeste gevallen zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Verstoppingen kunnen in uw woning op diverse plekken voorkomen en meestal is de oorzaak niet direct bekend. Zo kan een verstopping bijvoorbeeld voorkomen in het toilet, in de badkamer, maar ook in de keuken. In sommige gevallen hebben verstoppingen dusdanig grote gevolgen dat er ook materiële schade ontstaat. Deze schade kan hoge kosten met zich meebrengen. Iets wat veel mensen zich dan ook afvragen is wie de schade betaalt bij een verstopping en hoe een verstopping bijvoorbeeld zo snel mogelijk opgelost kan worden voordat de schade nog groter wordt. Op deze vragen vindt je de antwoorden hieronder.

   

  Schade door een verstopping, bent u verzekerd?

  Wanneer er een verstopping in uw woning plaatsvindt die dusdanig veel schade met zich meebrengt, is het gebruikelijk dat u zich afvraagt wie deze schade vergoedt. De grote vraag is bij de meeste mensen of ze wel of niet verzekerd zijn en of deze schade wel of niet gedekt wordt. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat de schade die een verstopping veroorzaakt valt onder uw verzekering. Dit is echter niet altijd het geval. Het hangt namelijk af van uw eigen verzekering. De ene verzekering is hier wat makkelijker mee dan de ander. Er valt over het algemeen wel te concluderen dat schade aan uw riool en materiële schade met betrekking tot verstoppingen vergoed worden door de verzekering. Het is een aanrader om voor al uw vragen met betrekking tot uw verzekering en uw verstopping, telefonisch contact op te nemen met de verzekering. Een mailtje sturen is uiteraard ook een prima optie, maar hierbij kan het vaak wat langer duren tot u een reactie tegemoet krijgt.

   

  Wat te doen bij een plotselinge verstopping?

  Een plotselinge verstopping moet zo snel mogelijk opgelost worden, dat moge duidelijk zijn. Elk moment dat u de oplossing uitstelt kan leiden tot hogere kosten. Bij een verstopping kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week in Amstelveen en omstreken terecht bij het loodgietersbedrijf Amstelveen. Het is dan ook van cruciaal belang zo spoedig mogelijk contact op te nemen in een dergelijke situatie. De spoedservice vereist geen afspraak en u kunt er terecht wanneer u wilt. De loodgieter Amstelveen is naast het oplossen van verstoppingen ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld het repareren van uw CV-ketel. Ook zaken die hiermee te maken hebben kunnen vaak niet wachten tot de volgende ochtend. Daarom staat loodgieter Amstelveen ook bij dit soort situaties 24/7 voor u klaar. Ook de onderhoud en rennovaties van uw CV-ketel kunnen geregeld worden en daarnaast kunnen lekkages worden opgelost. Net zoals verstoppingen behoren ook lekkages meestal tot problemen die zo spoedig mogelijk opgelost dienen te worden. Bij een spoedsituatie is het dan ook zo dat de loodgieter binnen een half uurtje voor uw deur staat. Uiteraard vertrekt de loodgieter pas als uw probleem helemaal is opgelost. Er wordt zorgvuldig en met gespecialiseerde vakmensen te werk gegaan.

  Buiten spoedsituaties kunt u ook bij de loodgieter terecht met een afspraak. Hiervoor kunt u via onze website een offerte aanvragen. Via deze weg komt u erachter hoeveel uw reparatie, onderhoud of rennovatie zou kosten. Indien het te duur voor u is, kunt u de offerte ook altijd afwijzen. De keuze is hierbij volledig aan u en uiteraard is de offerte vrijblijvend.

                                                         

   

   

  https://loodgieter-amstelveen.nu/

  Categories: Huishoudelijk

  Tags: ,

  Comments are currently closed.